|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Prawa szyba nie opuszcza się z pozycji kierow |
Autor |
Wiadomość |
tomich [Usunięty]
|
Wysłany: 30-04-2007, 22:36 [Cari 1.8 GDI] Prawa szyba nie opuszcza się z pozycji kierow
|
|
|
Witam ponownie, mam jeszcze jeden problem z moją cari, prawe okno nie moge otwierać za pomocą przycisków ze strony kierowcy,a jak opuszcze przyciskiem pasażera to przycisk zamykania ze strony kierowcy działa, zaglądałem do wnętrza przycisków, jest tak troche elektroniki jak w pilocie nic nie widać żeby sie upaliło albo nie łączyło,fakt jest taki że nie działa i nie moge zapytać przechodniów o godzine albo o droge bo nie otwiera mi sie to okno od pasażera Będe wdzięczny za pomoc. Pozdro |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 01-05-2007, 07:48
|
|
|
No to pewnie masz przełącznik od strony kierowcy do wymiany. Ktoś na forum tym handluje więc zobacz do polecanych sprzedawców. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 01-05-2007, 09:25
|
|
|
rozbierz jeszcze raz zarowno ten kierowcy jak i pasazera i przejedz plytke spirytusem np salicylowym lub benzyna ekstrakcyjna i to samo zrob z ta gumka - ale na niej juz delikatnie zeby nie uszkodzic tych czarnych punktow zwierajacych obwod - powinno pomoc, jesli nie to wymiana, zbiera sie tam syf i po jakims czasie sie nie otwieraja - byl na forum przypadek jak jednej osobie jednoczesnie wszystkie 4 szyby przestaly dzialac, wyczyscil i wrocily do zywych |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|