|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
klimatyzacja |
Autor |
Wiadomość |
ponczu
Nowy Forumowicz
Auto: pajero IV 3.2 2007 r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2017, 14:57 klimatyzacja
|
|
|
witam,mam problem z klimatyzacją,mianowicie po około miesiącu zaczyna dmuchać letnim powietrzem,wszystko sprawne,brak wycieku,była nabijana kontrastem i tez nic nie wykazało,magicy mówia ze to mikro wyciek,ze mozna próbowac to uszczelnic jakims preparatem,czy ktos sie moze spotkał z takim problemem i co sądzicie na temat tych preparatów. |
|
|
|
 |
zbyszekz10
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 3.0 GT
|
Wysłany: 09-07-2017, 16:55 Re: klimatyzacja
|
|
|
ponczu napisał/a: | magicy mówia ze to mikro wyciek, |
Może spróbuj warsztatu a nie magików? Zwykle serwis daje radę, a skoro przez miesiąc uchodzi to nie jest mikro.
ZZ@private |
|
|
|
 |
ponczu
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 09-07-2017, 17:11
|
|
|
byłem na warsztacie robią klime ponad 20 lat,lepszych w mojej okolicy nie znajdę(chyba) |
|
|
|
 |
zbyszekz10
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 3.0 GT
|
Wysłany: 09-07-2017, 18:04
|
|
|
ponczu napisał/a: | byłem na warsztacie robią klime ponad 20 lat,lepszych w mojej okolicy nie znajdę(chyba) |
Hmm, w takim razie może zadziała takie powiedzenie: "Jak fachowiec powie że się nie da to idź to amatora, on nie będzie wiedział i zrobi".
Klimatyzacja to nie technologia kosmiczna, to się daje ogarnąć.
ZZ@private |
|
|
|
 |
m4rud3r
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.4 Mivec 2010
Pomógł: 9 razy Dołączył: 31 Sty 2009 Posty: 444 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 09-07-2017, 19:54 Re: klimatyzacja
|
|
|
ponczu napisał/a: | magicy mówia ze to mikro wyciek,ze mozna próbowac to uszczelnic jakims preparatem | Jeżeli jest wyciek, wiedzą gdzie, to w czym problem ? Uszczelnić / wymienić element przez który ucieka i po problemie |
|
|
|
 |
ponczu
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 09-07-2017, 23:01
|
|
|
w tym sęk że nie wiedza gdzie on jest,dwie godziny prześwietlali auto i nie znaleźli,chyba faktycznie trzeba udać się do amatora |
|
|
|
 |
|
|