|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana szkła lusterka carisma 2002 |
Autor |
Wiadomość |
Dudii
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 2002 1.9 did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-07-2017, 18:30 Wymiana szkła lusterka carisma 2002
|
|
|
Witam, zakupiłem carisme 2002 1.9 did, ma ona pajączką na prawym lusterku (obudowa jest w porządku) znalazłem szkło do takiego lusterka tylko mam pytanie jak wyjąć stare żeby nie uszkodzić tych plastikowych zaczepów na których przypuszczam trzyma sie lusterko? |
|
|
|
 |
Stach
Forumowicz
Auto: cari 1.6 97r
|
Wysłany: 12-07-2017, 11:04
|
|
|
Dokładnie nie wiem ale to kwestia aby to podwadzić , tam takie jakieś zatrzaski są. Ja zmieniałem w swojej i to tak trzeba z wyczuciem i szkło wyskoczy i wciskamy stare , oczywiście kabelki trza podpiąć z powrotem do lusterka jak się ma podgrzewane elektryczne |
|
|
|
 |
m2u
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 DID 2001r
|
Wysłany: 10-08-2017, 19:37
|
|
|
skoro i tak masz pajaczka to jak nie jestes pewien to stlucz do konca lusterko i wyjmuj.
Generalnie jak podwazysz czyms plaskim i zaczniesz podwazac z umiarem to lusterko wyskoczy z zaczepow. |
|
|
|
 |
|
|