|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jak byście porównali swojego Colta z poprzednim autkiem? |
? |
Wolałem poprzednika |
|
7% |
[ 4 ] |
Wole mitsubishi |
|
92% |
[ 50 ] |
|
Głosowań: 54 |
Wszystkich Głosów: 54 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
E4GL3ON3
Nowy Forumowicz
Auto: Dodge Stealth
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2015, 21:06
|
|
|
Miałem wcześniej Mercedesa w 124 , 200 D , Passata 1.9 TDI ( 130 ) , i skodę city 1.6 16 v ,
Teraz mam colta 1.6 glxi
powiem wam szczerze że passata i mercedesa miło wspominam ( Mercedesa bardzo ) , ale colt z 92 r z silnikiem 1.6 113 km , ze skodą 1.6 85 km ( 2012 ), , wygrywa w przedbiegach na dzień dobry w spalaniu
co do mercedesa bardzo ciężko ocenić , Colt 4 i MB w124 , to te jedne z tych samochodów których dzisiaj już nie robią , szczerze z obu jestem/byłem Bardzo zadowolony |
|
|
|
 |
Higachi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt CJO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2017, 22:14
|
|
|
Colt CJ0 jako pierwsze auto - świetny do nauki wg mnie, nie ma problemów, że przeciągniesz go na którymś biegu - wybaczy. Walka z rudą była męcząca, ale trochę się udało przystopować. |
|
|
|
 |
|
|