|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rozrząd na skf czy mitsuboshi? |
Autor |
Wiadomość |
vipkrzych
Nowy Forumowicz
Auto: colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2017, 22:05 Rozrząd na skf czy mitsuboshi?
|
|
|
Witam serdecznie jak w temacie. Rozrząd skf - pasek rolka - za 240zł czy rozrząd- pasek mitsuboshi , ROLKA NAPINAJĄCA (NAPINACZ) GMB Japan, POMPA WODY GMB Japan, dwa uszczelaniacze za 290zł z wysyłką? tutaj link do Pana z allegro:
http://allegro.pl/rozrzad...6920231927.html
Z racji iż jestem posiadaczem Colta CJ0 1.6 90km od 3 dni proszę o wyrozumiałość. Olej kupię Volvline max life - wchodzi chyba 3.5l? - Pozdrawiam i proszę o odpowiedz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 25-08-2017, 07:26
|
|
|
Mitsuboshi i GMB to dobre zamienniki, wielu na nich jeździ |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24298 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-08-2017, 08:14
|
|
|
przy takim wyborze brałbym ten tańszy - znaczy z doświadczenia wiem, że skf będzie droższy i nie będzie lepszy bo najczęściej zawiera właśnie części koyo i mitsuboshi |
|
|
|
 |
vipkrzych
Nowy Forumowicz
Auto: colt
|
Wysłany: 25-08-2017, 08:21
|
|
|
Bardzo dziękuję koledzy zamówiłem u tego pana z allegro z pobraniem 290zl za komplecik:) |
|
|
|
 |
|
|