|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyjazd do MORSKA - miejsce i czas spotkania w KRK !!! |
Autor |
Wiadomość |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-05-2007, 22:16 Wyjazd do MORSKA - miejsce i czas spotkania w KRK !!!
|
|
|
Widze, że nie każdy znalazł mojego posta w dziale SPOTY I ZLOTY a więc przekopiowałem go tutaj.
Na spot wyjazd w sobote 12.05.07 z KRK.
Umawiamy się na wylotówce z KRK w strone Olkusza, na pierwszym ORLENIE zaraz za rondem Kraka, po prawej stronie, o godzinie 10.oo. Drugie miejsce spotkania w Olkuszu pod HYPERNOVA obok McDonald's i Statoil
tylko ze ta HYPER wykupil Carrefour, narazie nazywa sie HYPERNOVA, po prawej przy trasie z Krakowa, o godzinie 11.oo. Później wszyscy do MORSKA !!!
Do zobaczenia !!!
P.S. Kto wyjeżdza wspólnie w sobote niech się dopisze do listy, wtedy nie bedzie zbędnego czekania. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Molcia [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 15:47
|
|
|
Chciałabym się wybrać, ale wczoraj miałam "bliskie spotkanie" z innym autem i mój Lancer jedzie jutro do warsztatu. A tak w ogóle, to odkąd przeprowadziłam się z Krakowa do Bochni (1,5 roku temu), to brakuje mi niepowtarzalnej atmosfery królewskiego grodu, Krakusów... |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2007, 15:24
|
|
|
Czekam na wszystkich od Chrzanowa przy Zakladach Metalurgicznych w Trzebini do 10.30
nie dluzej --- bo musze na 11.00 byc w Olkuszu i czekac na Kraki /pokraki/ a potem na Morsko i do BUBU
ich zawleke.
z tymi pokrakami niemoglem sie opanowac jakem wojmi1
wina Marcina |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
|
|