|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] PILNA POMOC ! |
Autor |
Wiadomość |
Bonifacy93
Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI LIFT 1999r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-09-2017, 20:49 [Cari 1.8 GDI] PILNA POMOC !
|
|
|
Witam
Eh jak zwykle,gdy chce coś "ulepszyc" fure to musi wyskoczy jakis mankament.
polift elegance 1999 1.8 GDI.
Zakładalem glosniczki wysokotonowe + te pod kierownica i pod schowkiem u pasazera.Udało sie,do tego w koncu udalo mi sie wymienic zarowke zapalniczki w schowku oraz podswietlenie LED tablic rejestracyjnych,no ale...nie działa mi teraz nawigacja (nie włącza sie,panel pod nawiewami podswietla sie i wysuwa,ale nie idzie wlaczyc navi) oraz nie podswietla mi sie przycisk od awaryjnych.
Do tego padł mi central zamek i z pod maski wydobywa sie dziwne brzęczenie,ktorego nie moge dokladnie zlokalizowac.
Masakra,zawsze cos.
To wina akumulatora,ze powiniem byc mocniejszy ? bo doszlo 300 W z tych glosniczkow ?
Bezpieczniki wszystkie cale,te pod maską oraz kierownica.
prosze o pilną pomoc.
edit///
ekran navi dziala i sie podswietla,odłączony został od panelu sterowania kabel stad wystapil problem.
Central zamek nie dziala (w pilocie swieci sie diota po wcisnieciu przycisku,ale bez reakcji i tak swieci caly czas) |
|
|
|
 |
|
|