|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] mokry dywanik strona kierowcy |
Autor |
Wiadomość |
Hunter79
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3,2 Did krótki
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-09-2017, 16:05 [3.2 DID] mokry dywanik strona kierowcy
|
|
|
Od pewnego czasu zauważyłem, że podłoga w miejscu nóg kierowcy jest wilgotna, odpływ w rogu przy szybie jest drożny, nagrzewnica raczej nie cieknie bo nie widzę aby znikał płyn chłodzący, gdzie jeszcze szukać przyczyny, czy są jakieś dodatkowe odpływy pod plastikowym podszybiem w okolicy wycieraczek?? ps. dziur w podłodze jeszcze nie ma. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 19-09-2017, 08:10 Re: mokry dywanik strona kierowcy
|
|
|
Hunter79 napisał/a: | Od pewnego czasu zauważyłem, że podłoga w miejscu nóg kierowcy jest wilgotna, odpływ w rogu przy szybie jest drożny, nagrzewnica raczej nie cieknie bo nie widzę aby znikał płyn chłodzący, gdzie jeszcze szukać przyczyny, czy są jakieś dodatkowe odpływy pod plastikowym podszybiem w okolicy wycieraczek?? ps. dziur w podłodze jeszcze nie ma. |
Masz może zapchany odpływ z parownika. Wjedź na kanał i na wysokości grodzi znajdź wystający króciec. I udrożnij go |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
Hunter79
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3,2 Did krótki
|
Wysłany: 19-09-2017, 17:30
|
|
|
Dziekuje z pewnoscia to sprawdze...bo sam juz nie wiem gdzie jeszcze szukac przyczyny |
|
|
|
 |
|
|