|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt C50 |
Autor |
Wiadomość |
qbahc
Mitsumaniak
Auto: Colt CA0 1,3 93r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2017, 15:51 Colt C50
|
|
|
Witam!!!
Od jakiegoś czasu chodzi za mną koncepcja kupienia Colta C50 - auto do użytku codziennego na dojazdy do pracy. Pytanie jak wygląda z częściami zamiennymi - ciężko je dostać i czy ceny są z kosmosu czy przystępne ?? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-10-2017, 19:35
|
|
|
ceny raczej niskie, podaż blacharki niemal zerowa
części eksploatacyjne widziałem, że dostępne bez problemu a cenowo to czasem wręcz śmieszne
w C52 bałbym się tylko korozji
u mnie to auto to był pancernik nie do zabicia - tylko podłoga strasznie zgniła - progi i tylne nadkola nie istniały... |
|
|
|
 |
qbahc
Mitsumaniak
|
Wysłany: 17-10-2017, 20:33
|
|
|
Pytanie czy idzie dostać reperaturki nadkoli i progi. Wiadomo że te modele to już dziadki na emeryturze. Najgorzej będzie ze znalezieniem okazu z podłużnicami w dobrym stanie.
Ps. Jak silniki znoszą gazowanie ?? Któryś się nadaje czy od razu odpuszczać temat gazu?? (Tak,tak wiem gaz do kuchenki) |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 18-10-2017, 08:51
|
|
|
Gaz bez problemu, Josie zrobił takim 1.5 8v jakąś kosmiczną ilość km.
Reparaturki progów kiedyś widziałem, ale nadkola trzeba rzeźbić.
Nie wiem dlaczego, ale zauważyłem, że czerwone często są zdrowe... tylko klar schodzi. |
|
|
|
 |
qbahc
Mitsumaniak
|
Wysłany: 18-10-2017, 09:25
|
|
|
Dzięki Krzyżak. Powoli zaczynam się rozglądać za jakimś okazem. Widziałem obecnie głównie właśnie czerwone na sprzedaż i niby w dobrym stanie...ale jak to bywa życie i oględziny zweryfikują ten stan. |
|
|
|
 |
|
|