|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[PYTANIE] Montero chce być wieksze |
Autor |
Wiadomość |
Bilbobusek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Montero 3.0 V6 2000
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-10-2015, 12:03 [PYTANIE] Montero chce być wieksze
|
|
|
Witam,
mam taką sprawę, jestem kompletnie zielony w sprawach zawieszenia, stąd moje pytanie tutaj, chciałbym podnieść moje Montero o jakies 20-30 cm.
Pytanie brzmi czy jest to możliwe i jaki orientacyjnie byłby tego koszt?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
danielfurga
Nowy Forumowicz
Auto: pajero sport I
|
Wysłany: 23-10-2017, 19:13
|
|
|
Witam. 20 cm będzie ciężko. Na zawieszeniu 2 całe (2000zł). Na oryginalnych drążkach o tyle da się podnieść bez większego ryzyka. Wtedy opony 33 całe. Polecam 255/85/16. I można na budzie z 2 cale ale trzeba trochę przeróbek typu dłuższe przewody hamulcowe, obudowa wiskozy. Można o więcej podnosić ale to już ryzyko w terenie. |
|
|
|
 |
Zuzia
Forumowicz
Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Gru 2009 Posty: 279 Skąd: Piła
|
Wysłany: 23-10-2017, 20:51 Re: Montero chce być wieksze
|
|
|
Bilbobusek napisał/a: | Witam,
mam taką sprawę, jestem kompletnie zielony w sprawach zawieszenia, stąd moje pytanie tutaj, chciałbym podnieść moje Montero o jakies 20-30 cm.
Pytanie brzmi czy jest to możliwe i jaki orientacyjnie byłby tego koszt?
Pozdrawiam | To auto jest jeszcze na ramie czy samonośne? Szukaj liftu w Tajlandii to mekka wieżowców, widziałem gotowe zestawy ale cena zabijała. Taki film poradnik mi się przypomniał https://youtu.be/e04M1ec8QKc . |
_________________ pozdrawiam Paweł |
|
|
|
 |
|
|