|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA5A/W 2.5] Nie działa tiptronic w galantcie 2.5 V6 |
Autor |
Wiadomość |
Pawelo1231
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi galant 2.5 V6 1999
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-10-2017, 23:36 [EA5A/W 2.5] Nie działa tiptronic w galantcie 2.5 V6
|
|
|
Witam, posiadam galanta 2.5 v6 w automacie( tiptronic) 1999r, niedawno padł mi automat, wywaliło z niego cały Olej, udało mi się znaleźć skrzynię w bardzo dobrym stanie z 97 wraz ze sterownikiem po wymianie okazało się, że nie działa tiptronic, oczywiście sterowniki skrzyni został przełożony razem ze skrzynią, próbowałem też podpisać mój poprzedni sterownik coś zaczęło przez chwilę działać, lecz przechodzi w tryb serwisowy, z tego co się dowiedziałem to galanty przedliftowe nie miały tiptronica i teraz pytanie: czy istnieje możliwość wgrania odpowiedniego oprogramowania do tego starszego sterownika, aby zadziałał tiptronic, z tego co się dowiedziałem to kwestia kompa i oprogramowania ale chciałem to potwierdzić, ile to może kosztować i gdzie na terenie Warszawy i okolic można zrobić taki zabieg.
Z góry dzięki za pomóc. |
_________________ Pozdrawiam Paweł |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 28-10-2017, 12:30
|
|
|
nie, nie istnieje, skrzynie tip tronic to zupełnie inne skrzynie od wcześniejszych i to kwestia skrzyni a nie sterowania |
|
|
|
 |
|
|