|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Subwoofer |
Autor |
Wiadomość |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2017, 13:17
|
|
|
Kolego ja mam puszczony lewym błotnikiem i jak zdejmiesz nadkole tam znajdziesz przejście gumowe do środka auta. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
piotreklbn
Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 12-10-2017, 14:54
|
|
|
Dzięki ale już puściłem, pod maską idą kable po lewej stronie, i wchodzą do środka pod schowek i do tyłu progami poszło |
|
|
|
 |
Johnny R.F.
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis 07' 2.0
|
Wysłany: 23-10-2017, 21:15
|
|
|
Mógłbyś podrzucić np zdjecie gdzie dokladnie przeciagnales przewod z komory silnika? |
|
|
|
 |
piotreklbn
Forumowicz
Auto: Grandis
|
Wysłany: 31-10-2017, 08:14
|
|
|
zdjęcie u mnie w tej uszczelce było już jakieś nacięcie i tamtędy wprowadziłem ten kabel, wychodzi on od strony schowka po lewej stronie jak się go otworzy jest taka luka i tam trzeba go szukać, a potem normalnie progiem puszczasz aż do tyłu, ten odcinek przy silniku można by puścić w peszlu. Ogólnie nie jestem zadowolony ze skrzyni bo dużo miejsca zajmuje i w moim przypadku jak na postoju słuchałem muzy z 30-40 min to mi bateria padła |
|
|
|
 |
|
|