|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Proszę o opinie na temat Eclipse 3G |
Autor |
Wiadomość |
Gniewny
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-12-2016, 12:33 Proszę o opinie na temat Eclipse 3G
|
|
|
Proszę Was koledzy mitsumaniaki o opinie na temat tej aukcji https://www.olx.pl/i2/ofe...D5-IDjiBg7.html . Jestem zainteresowany tym egzemplarzem ale trochę drogi mam a szkoda marnować całego dnia gdyby nie było warto. Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
|
 |
MKey
Nowy Forumowicz MKey
Auto: Eclipse 3g V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-11-2017, 23:47
|
|
|
Niedawno kupiłem mitsubishi eclipse 3g i jak najbardziej polecam jeżeli oczywiście liczysz się z kosztami eksploatacji ;P autko na prawdę robi wrażenie zapewnia i komfort i dynamikę, ponadto każdy kto do niego wsiada jest niesamowicie podniecony, nie wspominając już co dzieje się po odpaleniu silnika jednak przed zakupem sprawdź dokładnie stan samochodu: czy nie ma rdzy lub dziur, czy nie było uderzone a jeśli było to czy było robione na własną rękę czy w profesjonalnym warsztacie. A najlepiej jak sprawdzisz praktycznie wszystko nie zapominając o numerze nadwozia! Polecam zabrać kogoś kto zna się na mechanice ogólnie i jest bardzo marudny jednak od tego silnika to polecam bardziej silnik 3.0 210/213 KM i w wersji z manualem (wiem że trudno znaleźć, ale nie jest to nie możliwe mi się w każdym bądź razie udało )
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|