Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Instalacja fabrycznego wzmacniacza . woofera problem
Autor Wiadomość
pwojtak 
Nowy Forumowicz

Auto: pajero IV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-11-2017, 12:31   Instalacja fabrycznego wzmacniacza . woofera problem

postanowiłem dołożyć do Pajero lepszy system dzwiękowy . Na Allegro kupiłem zestaw głośników do klapy tylnej , wzmacniacz 8701a222 i wiązkę do niego . Radio mam 8701a112 . Po zamontowaniu całości okazało się , że brakuje kilku pinów w moich oryginalnych wiązkach w desce . Brakowałozasilania , ze strony radia : AMP data gnd , amp data oraz amp ON . dorobiłem odpowienie kable do wiązki ale nadal mam brak dzwięku ze wzmacniacza . W komplecie do wzmaciancza dostałem jeszcze kabel digital 8P-din . Nie do końca mam pomyśł gdzie on ma być podpięty ... Radio takiego gniazda nie ma ... może ktoś cwiczył temat i może pomóc ... Szukam juz podpowiedzi na ten temat ale nić nie udało mi sie znaleść .... z góry dziękuję

[ Dodano: 16-11-2017, 13:35 ]
Aktualizacja .... system sie obudził . Zgłasza się na wyświetlaczu Rockford Sound premium System ... ( złe połączenie na amp ON ) pojawiły się nowe opcje w ustawieniach : woofer , prologic .... ale brak możliwości sterowania siłą głosu , subwoofer dalej cisza , głośniki w klapie nadal cisza ...

[ Dodano: 16-11-2017, 14:48 ]
aktualizacja II , uwalona końcówka mocy na wzmacniaczu ...:(((

Odpowiedz do tematu