|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spawanie plastików/zderzaków w okolicach Białegostoku? |
Autor |
Wiadomość |
bogor
Nowy Forumowicz

Auto: Galant VIII 2,5V6 (6A13) 2000r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-12-2017, 23:49 Spawanie plastików/zderzaków w okolicach Białegostoku?
|
|
|
Dobry wieczór wszystkim!
Już rok temu na myjni, podczas mycia podwozia, pracownicy myjni połamali mi przedni zderzak od Gala Avance'a :/
Tamtejszy szef załatwił jakiegoś blacharza, który szczerze powiedziawszy, niezbyt wzbudzał zaufanie. Niby pospawał ten zderzak, i chociaż nie wyglądało tak jak przed połamaniem, to przejeździłem w ten sposób aż rok do niedawna. Niestety, ostatnio na Orlenie w Warszawie zahaczyłem tym zderzakiem o wysoki krawężnik i już poszedł zupełnie, wygląda jak siedem nieszczęść teraz.
Zwracam się do Was z pomocą w znalezieniu fachowca, który solidnie, porządnie i ładnie pospawa mi ten zderzak, najlepiej, jakby przy okazji mógł go polakierować od razu.
Okolice Białegostoku, ewentualnie Sokółki, Korycina, Janowa, Suchowoli. Jeśli jest gdzieś dalej ktoś na prawdę warty polecenia to też napiszcie proszę.
Cena nie gra mniej ważną rolę niż jakość wykonania, aczkolwiek też bez przesady w drugą stronę.
Dziękuję z góry za wszelką pomoc!
Trzymajcie się! |
|
|
|
 |
|
|