|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] @"rączki" podsufitki xP |
Autor |
Wiadomość |
rs6biturbo [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2007, 23:28 [CA1A 1.3] @"rączki" podsufitki xP
|
|
|
Witam!
Posiadam colta CA0 '96 1.3 , ale te informacje są raczej tutaj nie bardzo potrzebne
Jak już w temacie widać mam problem z "rączkami" (uchwytami?) podsufitki. Otóż mam najbardziej podstawową wersję colcika i nie mam w wyposażeniu nawet takowych oto "rączek". Chciałbym coś takiego zamontować w moim miśku, lecz nie bardzo wiem, gdzie to kupić. Przeszukałem allegro i (bynajmniej do mitsubishi) nic nie znalazłem
Tak więc zwracam się z prośbą do Was, drodzy mitsumaniacy o wszelką pomoc
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Jakub. |
Ostatnio zmieniony przez josie 10-05-2007, 17:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2007, 23:43
|
|
|
Jakubie do zamontowania takowych rączek będziesz musiał ściągać podsufitkę i chyba jakieś mocowanie wykombinować ( do dachu nie przykręcisz )
zastanów sie czy rzeczywiście są Ci aż tak potrzebne- w terenie nim jeździsz? , ale jeśli nie wymaga to przeróbek to na allegro jest parę ogłoszeń typu "colt na części" |
|
|
|
 |
rs6biturbo [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2007, 23:48
|
|
|
@up;
Mocowania są ;d Tylko są zaślepione xP
Owszem w terenie nim nie jeżdżę, ale... powoli chcę go doposażać w "dodatkowe wyposażenie" xD
Edit;
W sumie to napisze tyle ;d Nie jest to (jeszcze) moje auto ;p Misiek nalezy do rodziców, ale po zdaniu prawa jazdy (sądze ze bedzie to ok pazdziernika ) zamierzam go od nich odkupic ;d |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 09-05-2007, 00:53
|
|
|
Powiem tyle, że ja mam wersję 1.6 i tylko jeden uchwyt dla pasażera z przodu. Reszta zaślepione. Więc chyba fabryka skąpiła Coltom uchwytów. Możesz mieć problem ze znalezieniem na Allegro. |
|
|
|
 |
Kokos
Forumowicz

Auto: CAO 1993 1.3
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Mar 2006 Posty: 175 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 11-05-2007, 23:07
|
|
|
a ja mam 3 ale konieczność ich obecnosci jest dla mnie watpliwa |
_________________ Michał Kraków |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 14-05-2007, 10:05
|
|
|
hej,ja coś znajde z demontazu ,więc jeśli nadal poszukujesz napisz na mail gregorc76@tlen.pl częściej tam zerkam..i prześlę fotki..pozdr. |
|
|
|
 |
|
|