|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki zamiennik sprzęgła do Pinin 1.8 GDI |
Autor |
Wiadomość |
duchu77
Nowy Forumowicz

Auto: PININ 18GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2018, 12:46 Jaki zamiennik sprzęgła do Pinin 1.8 GDI
|
|
|
witam szperałem ale nic nie znalazłem, na temat podmianki sprzęgła do Pinina jak widać dostępność sprzęgieł jest w wąskim zakresie albo bardzo drogie albo wcale, czy ktoś coś kombinował z innych modeli mitsubishi np carisma lub space star bo ceny dużo dużo mniejsze i większy wybór ? |
|
 |
maciek_pajero
Forumowicz
Auto: pajero pinin
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-03-2018, 22:00 Re: Jaki zamiennik sprzęgła do Pinin 1.8 GDI
|
|
|
duchu77 napisał/a: | witam szperałem ale nic nie znalazłem, na temat podmianki sprzęgła do Pinina jak widać dostępność sprzęgieł jest w wąskim zakresie albo bardzo drogie albo wcale, czy ktoś coś kombinował z innych modeli mitsubishi np carisma lub space star bo ceny dużo dużo mniejsze i większy wybór ? |
masz docisk ok to kup łożysko wyciskowe i oddaj tarcze do regeneracji. Na allegro są nowe sprzęgła po 600-800zł. |
|
|
|
 |
|
|