|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyciek paliwa. Bf goodrich |
Autor |
Wiadomość |
usloku
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3.2DiD 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2018, 23:36 Wyciek paliwa. Bf goodrich
|
|
|
Witam serdecznie ostatnio pojawił mi się taki problem jak zatankuje do pełna rano przychodzę do auta i jest plama paliwa w okolicy tylnego Koła od strony wlewu ... gdzie to może cieknac?? Po przejechaniu jakiś 200km przestaje.
I pytanie drugie czy bf goodrich 255/70/18 będą dobre zmieszczą się?? Nie będzie oszukiwał licznik?
Chyba że ktoś ma jakieś ciekawe opony jak nie to biorę nowe goodrich
[ Dodano: 31-01-2018, 23:37 ]
A zapomniałem dodać zmieniłem auto teraz Pajero IV 3.2 did 170km |
|
|
|
 |
takeda78
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
|
Wysłany: 01-02-2018, 10:03
|
|
|
Nie wiem czy to to ale jakieś dwa miesiące temu robiłem konserwacje podwozia (3.2 2007) i rurka od wlewu do baku była w bardzo złym stanie dosłownie sitko więc może tam sprawdź. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 01-02-2018, 14:42 Re: Wyciek paliwa. Bf goodrich
|
|
|
usloku napisał/a: | Witam serdecznie ostatnio pojawił mi się taki problem jak zatankuje do pełna rano przychodzę do auta i jest plama paliwa w okolicy tylnego Koła od strony wlewu ... gdzie to może cieknac?? Po przejechaniu jakiś 200km przestaje.
I pytanie drugie czy bf goodrich 255/70/18 będą dobre zmieszczą się?? Nie będzie oszukiwał licznik?
Chyba że ktoś ma jakieś ciekawe opony jak nie to biorę nowe goodrich
[ Dodano: 31-01-2018, 23:37 ]
A zapomniałem dodać zmieniłem auto teraz Pajero IV 3.2 did 170km |
Mozę być już zbiornik do wymiany i ssak paliwa. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|