|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prezent na Walentynki |
Autor |
Wiadomość |
Sonnyix
Forumowicz

Auto: Galant 2.0 01'
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2018, 20:27
|
|
|
Cytat: | Macie jakieś pomysły na prezenty dla niej? |
Jak masz czas i chęci to polecam jakiś kawałek deski (rozmiar w zależności od tego co na nim umieścisz),
gwoździe, sznur/nić/gruba nić (tzw. mulina).
Wbijasz gwoździe z jakimś napisem np. "Ania" czy nawet zwykły symbol serca (czegokolwiek sobie tam zechcesz), a następnie nić przeplatasz między gwoździami, żeby to ładnie wyglądało.
To nie jest cała praca, tylko część
W internecie pewnie znajdziesz ładniejsze, ponieważ ja nie mam zbyt dobrego stylu
No i wiadomo, jakoś zdjęcia słaba oraz użyłem zwykłej nici (w ogromnych ilościach, żeby to naprawdę fajnie wyglądało) |
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 04:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Śliniak290
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 2007
|
Wysłany: 06-02-2018, 05:50
|
|
|
Moim skromnym zdaniem najlepszym prezentem dla niej będzie cały dzień poświęcony tylko jej osobie z mała niespodzianką ( kolacja we dwoje ) |
_________________ Najpierw naucz się śmiać z siebie , a potem śmiej się z innych..... |
|
|
|
 |
Ekskalibur
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse
|
Wysłany: 06-02-2018, 10:24
|
|
|
Spędzenie wspólnie czasu w jakiejś restauracji, czy innym interesującym lokalu jest rzeczywiście jedną z lepszych możliwości. Jeśli chodzi o typowy prezent, to według mnie warto kupić coś drobnego, jakieś kwiaty, coś z biżuterii, może skórzany portfel (marka Money Kepper jest dość spoko), albo torebkę. Sporo zależy od zainteresowań dziewczyny i od jej potrzeb. |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 06-02-2018, 10:49
|
|
|
Walentynki, dzień kobiet, dzień chłopaka czy dziewczyny, to tylko chwyty marketingowe naciągające ludzi na miliardy $ na całym świecie. Ale weź nie kup pierdółki chociaż w ten dzień
 |
|
|
|
 |
|
|