|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E33A 2.0] odpala, nie odpala a ja juz nie mam sily... |
Autor |
Wiadomość |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 14:04 [E33A 2.0] odpala, nie odpala a ja juz nie mam sily...
|
|
|
Witam ponownie ratujcie bo juz nie mam sily do mojego autka -nie odpalal wiec u znajomego mechanika wymienlismy pompe paliwa ,komputer dostal nowe kondensatory sprawdzony u syna w aucie -pracowal normalnie -wszystko robilem tak jak radziliscie .Zalozylismy do mojgo odpalil (bylem hepi) przejechalem 10km poszedlem do lekarza i jak wrucilem juz nie zapalil -przyjechal mechanik i sprawdzil cisnienie na listwie-bylo iskra byla a auto nie odpalilo ,mimo ze to automat zdecydowalismy sie na hol do warsztatu -pdczas holu cos mnie podkusilo i sprobowalem odpalic -auto odpalilo i normalnie chodzlo -dojechalem do domu postal 2-godziny i klapa nie odpali -poratujcie starego bo ja juz naprawde nie wiem co moge zrobic a musze miec auto bo ciagle jezdze po szpitalach i lekarzach. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 29-05-2007, 19:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 09-05-2007, 14:15
|
|
|
czujnik temperatury sprawdz omomierzem - na mojej stronie przy opisie bledow ECU jest pokazane jak czujnik wyglada i gdzie jest umiejscowiony
jesli to automat, to jeszcze bym sprawdzil inhibitor - czyli przelacznik przy skrzyni odpowiedzialny za zmiany biegow jak i za to by odpalac auto tylko na P lub N
jak silnik benzynowy ma paliwo i iskre oraz:
- sygnal z czujnika walu kiedy dac ta iskre
- kompresje powyzej minimalnej
to musi chodzic |
|
|
|
 |
marek.b [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2007, 15:19
|