|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam opon do Pajero 325/60r1t5 br goodrichu |
Autor |
Wiadomość |
Zieta1995
Nowy Forumowicz Zieta1995
Auto: Mitsubishi Pajero 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-02-2018, 10:50 Szukam opon do Pajero 325/60r1t5 br goodrichu
|
|
|
Witam. Poszukuję opon do mojego Pajero. Błotniki mam już poszerzone akurat pod te koła . Na takich go kupiłem . Z racji tego że przednie nadają się do wymiany chciałem kupić komplet opon ale nie mogę nigdzie takich znaleźć. Powiedzcie mi czy moze znajdę podobne w rozmiarach (cali) . Mam dwie sztuki nowe i szkoda by było żeby się marnowaly Bf goodrichu 325/60r15 mud terrain . Pozdrawiam |
_________________ 4x4 for life |
|
|
|
 |
U-96
Forumowicz
Auto: Pajero 2.8 TD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 06 Lip 2011 Posty: 260 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 10-02-2018, 09:08
|
|
|
Zieta,
to jakiś bardzo nietypowy rozmiar, nigdy nie spotkałem. Jesteś pewny ?
Dla przelicznika calowego wychodzi 30/12,5/15 z MT BF,w tym rozmiarze też nie spotkałem...
Nie ma nawet na stronie BF ....jeśli jesteś pewny wymiarów, może to jakiś stary model...
Spróbuj zapytać u Krzyśka Glanowskiego Opony 4x4 Wadowice, może na zamówienie coś ci ściągną, albo dobiorą inne w podobnym rozmiarze i będziesz miał różne pary na osiach
Pozdr. |
_________________ Artur |
|
|
|
 |
|
|