|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5 v6 |
Autor |
Wiadomość |
savaz
Nowy Forumowicz
Auto: aktualnie brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-02-2018, 23:03 [EAx 97-04] Galant 2,5 v6
|
|
|
Witajcie ! ,
od dłuższego czasu rozglądam się za galem , jednak jak sami wiecie ciężko znaleźć
"dobry" egzemplarz . Chciałbym was poprosić o opinie nt. tego modelu ( wiem że to tylko zdjęcia , ale zawsze coś ) : https://www.otomoto.pl/of...html#7c15be2011
Silnik : 2,5 v6
Rok produkcji : 2001
Przebieg : 203000 km
Właściciel twierdzi , że lakier w oryginale ( oprócz tylnej klapy) . Przebieg też troche podejrzany ( lewarek zmiany biegów znacząco wytarty ) . Zero korozji ! , tak przynajmniej twierdzi sprzedawca . Jak myślicie , warto obejrzeć ?
Pozdrawiam ! |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 13-02-2018, 22:20
|
|
|
Nie ma Galanta bez korozji... Pytanie ile jej jest i gdzie. Trzeba dokładnie sprawdzić.
Pod maską jakaś bomba wybuchła, dziwne zacieki tu i tam, korek zbiorniczka wyrównawczego chłodnicy uchylony |
|
|
|
 |
larelijux
Mitsumaniak

Auto: -
Pomógł: 14 razy Dołączył: 04 Paź 2015 Posty: 810 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 13-02-2018, 22:57
|
|
|
Ciekawi mnie, czy nadkola w oryginale |
|
|
|
 |
emzet
Forumowicz
Auto: EA5A
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 197 Skąd: Ostrzeszów
|
Wysłany: 15-02-2018, 17:39
|
|
|
Zbiorniczek wyrównawczy jest pusty, na nadkolu widać już zaczątki korozji, ale to co mnie najbardziej zdziwiło to pękniecie poszycia tapicerskiego po wewnętrznej stronie siedziska fotela kierowcy. Nie wiem co trzeba robić żeby fotel w tym miejscu uszkodzić.... |
_________________ Gdyby opracować sposób pozyskiwania energii z ludzkiej głupoty, Polska stałaby się światowym mocarstwem energetycznym. |
|
|
|
 |
|
|