|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt 1996 |
Autor |
Wiadomość |
Ziom1978
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2018, 20:54 Colt 1996
|
|
|
Witam wszystkich,
Na początku chciałem wszystkich powitać bo jestem tu pierwszy raz. Piszę bo chce się poradzić trafiłem na Colta z ogłoszenia roczki 1996 pierwsza rejestracja 12.1998. Auto od początku w Polsce i jeden właściciel VIN :JMBMNCJ4ATU002454. Przebieg około 140 000 i jak sprawdzałem w bazie gov to wygląda że od 2014 auto przejechało ok 1500 km. Jest to wersja bez klimy ale to nie problem. Z zewnątrz wygląda przyzwoicie. Na co zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu bi nie chce wtopiś tym bardziej że cena jest dość dziwna prawie 2000 PLN tylko chyba nie ma juz przeglądu ważnego. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi bo kompletnie nie znam się na tej marce. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 19-03-2018, 11:36
|
|
|
Jeżeli piszemy tu o czerwonym to jedź i oglądaj. Auto sprzedaje komis, więc kilka złotych do ugrania.
Oglądnij podłużnice, ilośc rdzy w komorze silnika i ogólny stan pasków/gum/opon itp.
Skup się na nadwoziu - jeżeli nie ma rdzy, a auto nie jest obłożone szpachlą to warto |
|
|
|
 |
|
|