|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pytanie o opony |
Autor |
Wiadomość |
gshesiu
Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 MY09
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Sie 2016 Posty: 279 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 08-03-2018, 20:54
|
|
|
Mam pytanie do posiadaczy BFG KO2 po 2015r. Rozmawiałem dzisiaj ze sprzedawcą opon, który powiedział, że opona ta jest sprzedawana jako letnia, a nie całoroczna. Na moje pytanie jak to możliwe, przecież ma znaczek 3PMSF, to nic z tego, ale oni to sprzedają jako opona letnia
W internecie widzę takie coś: https://www.oponytanio.pl...6S-6PR/R-288154
Czy to z linku nie jest sprzeczne ze sobą ("opona letnia" + M+S + 3PMSF) ?
Tak przy okazji, czy ma ktoś taką oponę i może podać, czy na niej jest napisane M+S i 3PMSF ?
Na polskiej stronie https://www.bfgoodrich.pl...T-A-sup-KO2-sup opona oznaczona jest jako całoroczna. |
|
|
|
 |
ZYZY91
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Pajero Sport
|
Wysłany: 08-03-2018, 22:23
|
|
|
Foto z oznaczeniem, jest M+S i śnieżynka:
Jeżdżę na BFG KO2 265/70 R17 od września zeszłego roku, opona zaskakująco cicha (KO była chyba głośniejsza), bardzo mile zaskoczyła mnie zimą, przyczepność bardzo dobra, sprawdzałem hamowanie na ubitym i miejscami oblodzonym śniegu, i dopiero przy bardzo mocnym wciśnięciu hamulca włączył się ABS, przy normalnym hamowaniu nie było żadnych problemów. |
|
|
|
 |
klapek
Forumowicz
Auto: V80 Alpine Edition
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Lis 2017 Posty: 150 Skąd: Kwidzyn
|
Wysłany: 23-03-2018, 08:15
|
|
|
Do mojego PIV planuję założyć AT-ki.
W tym momencie jeźdżę na zimowych 265/60 R18 i nawet żona, twierdzi że te Pajero ma jakieś małe koła
To że 265/70 R18 wejdzie bez problemu to wiem, ale czy próbował Ktoś założyć profil (wysokość) 75 ??? |
|
|
|
 |
|
|