Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja Cari
Autor Wiadomość
Xanth 
Nowy Forumowicz
Xanth

Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-04-2011, 23:59   Moja Cari

Hej, teraz ja sie pochwale...

Carisma 1.8 GDI '99 Elegance Automat... Kupilem ja w 2008 roku z 88 tys. km przebiegu na wyprzedazy w firmie w ktorej pracuje (byla w niej od nowosci). Samochod po prezesie, w stanie idealnym, jezdzony glownie na trasie garaz-myjnia (przez 7 lat) ;)

Zanim ja przerejestrowalem, to zrobilem wycieczke, ktora chodzila mi po glowie od dawna, czyli wypad do Bordeaux (2200 km w jedna strone). Cari pojechala i wrocila bezblednie, dlatego nastepnego roku zrobilismy wypad do Czarnogory (granica z Bosnia to gorski hardkor), a rok temu wycieczke z namiotem na wschod (Litwa-Lotwa-Estonia). Przez te 3 lata jedyne co bylo w niej robione, to rozrzad (zaraz po zakupie), wymiana amorow i tarcz (klocki i plyny to wiadomo) oraz sprezyny z przodu (poprzedniej zimy jedna mi pekla). Pozatym na nic nie cierpi, jezdzi nadal idealnie, ma aktualnie 115 tysiecy i jeszcze dluuuugo bedzie moja ;)

X.

PS. Na codzien poruszam sie motocyklem (jedyny sensowny transport w Warszawie), wiec Cari robi przebieg nieczesto (ale zgodnie ze sztuka raz w tygodniu conajmniej 20km zrobic musi) ;)

jacek11 
Mitsumaniak
Yatsu~eku

Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Wysłany: 08-04-2011, 22:04   

Wygląda na to,że trafiłeś pewniaka.Miło jest znać prawdziwą historię swojego auta.
Poprosimy więcej zdjęć.

Xanth 
Nowy Forumowicz
Xanth

Wysłany: 09-04-2011, 10:45   

Zdjecia sa tu: http://www.polskajazda.pl...i/Carisma/45048
a jak zrobi sie cieplej, to porobie kolejne i pare z wnetrza ;)

X.

Xanth 
Nowy Forumowicz
Xanth

Wysłany: 15-04-2018, 15:15   

Lata później, nadal nią jeżdżę. I nadal bezawaryjnie :D

X.

Odpowiedz do tematu