|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotelik RWF 9-25kg w L200 2007r. |
Autor |
Wiadomość |
peggy_brown
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2007r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-04-2018, 14:16 Fotelik RWF 9-25kg w L200 2007r.
|
|
|
Witam wszystkich.
Zarejestrowałam się, bo może znajdzie się ktoś na forum, kto w swoim L200 wozi dzieci.
Partner zakupił jakiś czas temu L200 Dakar, wszystko fajnie, wszystko pięknie dopóki nie zaszłam w ciążę (wsiadanie do tego auta ze skurczami porodowymi to było nie lada przeżycie ). Pierwsze schody zaczęły się, kiedy nie można było zapiąć pierwszego fotelika/nosidełka 0-13kg - za krótkie pasy. Mocno pochyła kanapa też nie ułatwia. Teraz zamierzamy wymienić fotelik na następny 9-25kg, też RWF, czyli montowany tyłem do kierunku jazdy. Wiem, że trzeba pojechać do sklepu i przymierzyć, ale najpierw robię rozeznanie w temacie, żeby wiedzieć w ogóle co brać pod uwagę. Najbardziej odpowiada mi Axkid Minikid.
Czy ktoś z Was wozi dzieci w RWF i jak wygląda taki fotelik zamontowany w L200? Czy jest opcja na zamontowanie na środku kanapy? Czy jeśli macie zamontowany z boku, to czy "kasuje" miejsce pasażera?
I uwaga, trochę babskiego jujczenia - chyba z mniej rodzinnym samochodem się jeszcze nie spotkałam
P.S. Kupię hardtopa, na tę pakę nic się nie mieści |
|
|
|
 |
|
|