|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tempomat i handsfree system - brak reakcji |
Autor |
Wiadomość |
hassell
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 DI-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-04-2018, 09:31 Tempomat i handsfree system - brak reakcji
|
|
|
Witam! Zauważyłem od jakiegoś czas, ze tempomat i handsfreesystem po kilku minutach od uruchomienia silnika i przejechaniu pewnej niedużej odlegości przestają reagować na przyciski z kierownicy. Zastanawiające jest to o tyle, bowiem sterowanie radia z kierownicy działa bez problemu cały czas. Ktoś zetknął się z podobna sytuacja? Dodam, ze zawsze po uruchomieniu silnika tempomat i handsfree działają... |
|
|
|
 |
Robert_N
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback '09, 1.8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Gru 2011 Posty: 304 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 01-05-2018, 11:25
|
|
|
Miałem podobny przypadek, tempomat działał przez ok 4 km od uruchomienia później się wyłączał i nie działał i tak za każdym razem po uruchomieniu, komputer nie pokazywał żadnej usterki. Przez przypadek kolega jadący za mną zadzwonił i powiedział, że nie mam stopu z dwóch stron świeci się tylko stop na klapie bagażnika. Wymieniłem żarówki i tempomat zaczął działać normalnie. |
_________________ Lancer Sportback '09, 1.8 |
|
|
|
 |
|
|