|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
STUKAJĄCE ZAWIESZENIE |
Autor |
Wiadomość |
maniutek [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 08:46 STUKAJĄCE ZAWIESZENIE
|
|
|
koledzy nie wiem co stuka w moim autku mam CARISME 1,8 GLS ESCLUSIVE wymieniłem przednie amortyzatory, gumy stabilizatora, końcówki drążka kierowniczego, drążki kierownicze i nic nie pomogło stuka tak jak stukało w pawym przednim zawieszeniu. Błem na stacji kontroli pojazdów nic nie wykryli podobno jest wszystko o.k MOŻE KTOŚ MIAŁ PODOBNY PROBLEM SZUKAM POMOCY
MANIUTEK |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 09 Lis 2006 Posty: 1694 Skąd: Szczecin/Police
|
Wysłany: 12-05-2007, 09:44
|
|
|
To już Twój trzeci post i trzeci temat w tej samej sprawie.Tak nie wolno
Rozumiem Twoją rozpacz ale trzeba było znaleźć temat dotyczący zawieszenia w Cari tam się podpiąć . |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 12-05-2007, 15:53
|
|
|
maniutek
zanim moderator cię podczepi pod inny temat postaram się ci pomóc...sprawdz łożysko na górnym mocowaniu amorka...odkręć wieczko mocowania, wsadź śrubokręt w łożysko i niech ktoś rozhuśta auto na boki....jeżeli stukało przed wsadzeniem śrubokrętu a nie stuka po, to masz gotową odpowiedz
p.s. rozhuśtaj auto na boki także przed wsadzeniem śrubokrętu, aby określić czy to w ogóle to stuka... pozdrawiam |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
Sebancisz [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 21:28
|
|
|
Niestety carisma nie jest idealnie wyciszonym samochodem, zawieszenie ma trwałe ale głośne. W moim samochodzie też nie ma luzów a jednak jest głośno, to samo miałem w corsie - te typy tak mają. |
|
|
|
 |
|
|