|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Colt VII 2009r 1.3 + LPG - Wałbrzych |
Autor |
Wiadomość |
darshan12 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-07-2018, 23:49 Mitsubishi Colt VII 2009r 1.3 + LPG - Wałbrzych
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Marcin i jestem z Gorzowa Wlkp.
Zamierzam na dniach wybrać się po autko, którego dane znajdziecie w linku poniżej.
Jest to Mitsubishi Colt z 2009 roku, po FL, silnik 1.3 z instalacją gazową.
Wydaje mi się, że jest to dobra oferta i jako laik nie dostrzegam nic niepokojącego na zamieszczonych zdjęciach w ogłoszeniu. Ale może ktoś z Was znających ten model auta w mgnieniu oka dostrzeże potencjalne niezgodności, podejrzane szczegóły itd. A może ktoś już oglądał to autko? Jest ono w Wałbrzychu, w czwartek zamierzam się po nie wybrać i nim wrócić.
Z góry dziękuję za pomoc.
link do ogłoszenia
[ Dodano: 25-07-2018, 23:15 ]
Czy ktoś może wytłumaczyć mi po co to jest?
Wygląda jakby było fabrycznie zrobione ale ... po co? Do czego to jest?
Kolejne pytanie to jak steruje się tutaj ustawieniem lusterek. Nie widzę na drzwiach przycisków do elektrycznej regulacji ich ustawienia. Czy w tej wersji sterowanie odbywa się przyciskami na kierownicy? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20981 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 26-07-2018, 05:43
|
|
|
darshan12 napisał/a: | Czy ktoś może wytłumaczyć mi po co to jest? |
To wlot do czujnika temperatury wewnętrznej, potrzebny do klimatronica.
darshan12 napisał/a: | Kolejne pytanie to jak steruje się tutaj ustawieniem lusterek. |
Po lewej stronie od kierownicy masz okrągły przycisk z oznaczeniem L i R koło włącznika świateł. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
darshan12 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-07-2018, 13:44
|
|
|
Dziekuje Bizi78 |