|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
PAJERO III 2,5 SKRZYNIA M011S5A |
Autor |
Wiadomość |
Devil
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 2,5 TD 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-08-2018, 08:35 PAJERO III 2,5 SKRZYNIA M011S5A
|
|
|
witam,
mam Pajero III 2,5
musze wymienić skrzynie. moja ma oznaczenie M011S5A008 a identyczne na zdjęciach których używanych można kupic duzo mają oznaczenie z końcówką 012 - są to zwykle skrzynie do 2,5 ale ze Sporta.
Niestety Miśka III duzo nie prodokowali w tym silniku i nie mogę znaleść skrzyni konkretnie z tego modelu.
Może ktoś z Kolegów wie czy to jakas różnica i czy taka będzie pasowała do mnie?
Marcin |
|
|
|
 |
altmarcin
Forumowicz
Auto: Pajero III 5d '01 2,5TD 115KM
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 177 Skąd: Szczecinek
|
Wysłany: 25-02-2019, 20:46
|
|
|
Witam serdecznie,
kolego Devil (i ktokolwiek widział ktokolwiek wie cokolwiek na ten temat)
- czy znalazłeś skrzynię do swojego auta?
- jaka będzie pasować?
bo moja chyba tez się skończyła (Pajero III 2001 r. 2,5TD 115KM manual z Włoch) |
|
|
|
 |
Devil
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 2,5 TD 2001
|
Wysłany: 28-02-2019, 12:45
|
|
|
no niestety nie znalazłem, inne nie pasują, możne i bebechy te same ale odlew obudowy inny. nie chciało mi się bawić i sprzedałem auto
Z handlarzami jak rozmawiałem to sie usmiechali ze to rarytasik chetnie by mieli bo cena duzo wyzsza i schodzi jak swieże bułeczki |
|
|
|
 |
|
|