|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Elektryczna regulacja siedzeń |
Autor |
Wiadomość |
mystical
Nowy Forumowicz
Auto: 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-08-2018, 17:12 Elektryczna regulacja siedzeń
|
|
|
Mam pytanie do użytkowników wersji z elektryką w fotelach. Czy jest możliwe nie tylko podniesienie siedziska, ale również jego odchylenie? Nie pytam oczywiście o oparcie fotela. |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 22-08-2018, 18:58
|
|
|
oparcie tez elektrycznie sie odchyla |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
raptor
Forumowicz
Auto: Outlander II 2008 2.2 DiD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sty 2016 Posty: 82 Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 24-08-2018, 17:03
|
|
|
Pełny zakres ustawień jest, tzn oparcie, góra-dół przód siedziska, góra-dół tył siedziska, góra-dół całe siedzisko, przód-tył siedzisko. Do pełni szczęścia brakuje tylko pamięci, a jak mi się bedzie nudzić to z anglika przełoże stelaż na fotel pasażera i 2 w prądzie będą
BTW. elektryka fotela kierowcy w szmacie też występowała czy tylko skóra ? Wszystkie jakie widziałem miały skórę i elektrykę jak mój, żaden szmaty i elektryki. |
|
|
|
 |
mystical
Nowy Forumowicz
Auto: 2.0 D-ID
|
Wysłany: 24-08-2018, 20:17
|
|
|
Dzięki za szczegółową odpowiedź Wydaje mi się, że widziałem kiedyś półskórę z elektryką, ale weluru nigdy. Z powodów kręgosłupowych będę musiał zmienić fotel kierowcy. Nie chce ktoś sprzedać? |
|
|
|
 |
|
|