|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
ASX 2013 Sopot |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3974 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 12-09-2018, 21:25 ASX 2013 Sopot
|
|
|
może zna ktoś to auto - cena podejrzanie niska, a chyba najlepiej wyposażony z całego internetu...
Kod: | https://sprzedajemy.pl/mitsubishi-asx-2-2-di-d-sopot-2-6bea9f-nr56603057 |
|
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-09-2018, 19:43
|
|
|
Samochód krajowy, to można zweryfikować w ASO |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1923 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 15-09-2018, 11:30
|
|
|
Fake.
"Dziękuję za zainteresowanie zakupem mojego samochodu.
Moja żona i ja właśnie przeprowadziliśmy się do Szwajcarii. Z tego powodu sprzedajemy wszystkie nasze towary, które mamy w Niemczech. Samochód ma niemieckie dokumenty i znajduje się u nas w Szwajcarii. Jestem pierwszym właścicielem. Samochód jest w bardzo dobrych warunkach. Bez wypadków! Cena jest poprawna. W cenie zawarta jest rejestracja samochodu na Twoje nazwisko i transport.
Zgłosiliśmy również wniosek o nowy szwajcarski projekt zakupu elektrycznego samochodu. Ten projekt zakłada sprzedaż samochodu poza Szwajcarią lub Niemcami w celu skorzystania z wszystkich zniżek. Muszę wynająć firmę, która będzie w stanie obsłużyć wszystkie papiery i dostarczyć samochód na twój adres. Zapłacę koszty dostawy, więc nie musisz się o to martwić.
Będziesz miał 5-dniowy okres inspekcji, w którym możesz sprawdzić zarówno samochód, jak i dokumenty, aby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. Nie musisz płacić z góry.
Czas dostawy: 4-5 dni roboczych. Mają również polisę powrotną, a samochód będzie ubezpieczony.
Zaczekam na twoją odpowiedź.
Dziękuję Ci,
Baum Thomas"
|
|
|
|
 |
|
|