Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ASX 2013 Sopot
Autor Wiadomość
tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-09-2018, 21:25   ASX 2013 Sopot

może zna ktoś to auto - cena podejrzanie niska, a chyba najlepiej wyposażony z całego internetu...
Kod:
https://sprzedajemy.pl/mitsubishi-asx-2-2-di-d-sopot-2-6bea9f-nr56603057

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 13-09-2018, 19:43   

Samochód krajowy, to można zweryfikować w ASO

apikus 
Mitsumaniak

Auto: ASX
Wysłany: 15-09-2018, 11:30   

Fake.

"Dziękuję za zainteresowanie zakupem mojego samochodu.
Moja żona i ja właśnie przeprowadziliśmy się do Szwajcarii. Z tego powodu sprzedajemy wszystkie nasze towary, które mamy w Niemczech. Samochód ma niemieckie dokumenty i znajduje się u nas w Szwajcarii. Jestem pierwszym właścicielem. Samochód jest w bardzo dobrych warunkach. Bez wypadków! Cena jest poprawna. W cenie zawarta jest rejestracja samochodu na Twoje nazwisko i transport.
Zgłosiliśmy również wniosek o nowy szwajcarski projekt zakupu elektrycznego samochodu. Ten projekt zakłada sprzedaż samochodu poza Szwajcarią lub Niemcami w celu skorzystania z wszystkich zniżek. Muszę wynająć firmę, która będzie w stanie obsłużyć wszystkie papiery i dostarczyć samochód na twój adres. Zapłacę koszty dostawy, więc nie musisz się o to martwić.
Będziesz miał 5-dniowy okres inspekcji, w którym możesz sprawdzić zarówno samochód, jak i dokumenty, aby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku. Nie musisz płacić z góry.
Czas dostawy: 4-5 dni roboczych. Mają również polisę powrotną, a samochód będzie ubezpieczony.
Zaczekam na twoją odpowiedź.

Dziękuję Ci,
Baum Thomas"

:D

Odpowiedz do tematu