Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[E33A 2.0] Maly wyciek pod uszczelka glowicy... Co dalej?
Autor Wiadomość
Artur86r
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 20:17   [E33A 2.0] Maly wyciek pod uszczelka glowicy... Co dalej?

Kiedy kupilem samochod tata umyl mi silnik. dosc czesto zagladam pod maske i zauwazylem ze mam wyciek oleju z pod uszczelki z pod glowicy.nie jest on tragiczny ale jest i to bardzo mi sie nie podoba. z kasiazki ktora dostalem do auta wynika ze uszczelka byla wyminiana 18.000km temu (zaznaczam ze rzeczy ktore wlasciclel spisywal raczej sie zgadzaja z rzeczywistoscia). i teraz pytanie czy trzeba odrazu jechac do mechanika i wymieniac uszczelke i czy dociagniecie glowicy po tylu km moze cos pomoc.wyciek jest na samym rogu glowicy

[ Dodano: 15-05-2007, 20:19 ]
acha i chcialem zapytac o cene uszczelki pod glowice oraz uszczelki pod pokrywe zaworow no i ile moze sobie pan mechanik zazadac za wymieninie tych uszczelek choc wiem ze jest to raczej trudne do okreslenia bo kazdy sobie inaczej ceni swoja prace
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 29-05-2007, 17:25, w całości zmieniany 1 raz  

marek.b
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 20:54   wyciek

za pozno na dociaganie -uszczelka 80zl -klawiatura 25
-mechanik 100-po znajomosci

Artur86r
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 21:06   

Tato ciebie to sie moglem w domu zapytac :)

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2007, 21:48   

Artur86r napisał/a:
Tato ciebie to sie moglem w domu zapytac :)

sorki za krotkie OT w Twoim temacie, ale sie usmialem do lez :) :)

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2007, 22:02   

Jeżeli to 4g63 - proponuję uszczelkę KP-japan lub Vicor Reintz (obie dostępne u Japaneze w ciut wyższej cenie (ok. 100 zł), ale z gwarancją, że nie puszczą)

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 15-05-2007, 22:34   

Artur86r, marek.b przepraszam ze i ja tak nie na temat ale przeczytalem wasze posty i nie moge do siebie dojsc, az mnie japa ze smiechu rozbolala! co za ludzie :mrgreen: :wink:

Odpowiedz do tematu