Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
LCD od Mitsubishi
Autor Wiadomość
Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2007, 13:13   LCD od Mitsubishi

Firma Mitsubishi przedstawiła nowe telewizory LCD o przekątnych ekranu wynoszących 40, 46 i 52 cale. Urządzenia (jest ich aż osiem) potrafią wyświetlić obraz w rozdzielczości HD (1080p).

W skład serii 133 weszły trzy modele - 40-calowy LT-40133 (cena - 2699 USD), 46-calowy LT-46133 (3399 USD) i 52-calowy LT-52133 (4499 USD). Wszystkie wyposażono w technologie: x.v.Color (zapewnia znacznie szerszy zakres reprodukowanych barw , PerfectColor (zaawansowane indywidualne ustawienia sześciu kolorów), Easy Connect (upraszcza podłączenie urządzenia), trzy (umieszczone z tyłu) wejścia HDMI 1.3 oraz port USB.

Seria 134 reprezentowana jest przez 40-calowy model LT-40134 (cena 2899 USB), który oferuje dodatkowo technologie PerfecTint (umożliwia ustawienie każdego z sześciu kolorów osobno dla każdego wejścia) i NetCommand (zapewnia użytkownikowi możliwość zarządzania z jednego pilota wszystkimi urządzeniami wchodzącymi w skład kina domowego) oraz umieszczone z boku wejście HDMI 1.3.

Seria 144 składa się z dwóch telewizorów - 46-calowego LT-46144 (3899 USD) i 52-calowego LT-52144 (5099 USD), które do dyspozycji użytkownika oddają dodatkowo umieszczone z boku wejście component oraz technologię Smooth120Hz (zapewnia szybkość odświeżania na poziomie 120 Hz).

Stawkę zamykają "najmocniejsze" z całej ósemki modele z serii 244 (x.v.Color, PerfectColor, Easy Connect, Smooth120Hz, trzy umieszczone z tyłu porty HDMI 1.3, dodatkowy "boczny" port HDMI 1.3, port CableCARD w standardzie digital-cable-ready, port USB oraz przewodnik po programach - TV Guide Daily), czyli 46-calowy Diamond LT-46244 (4499 USD) i 52-calowy Diamond LT-52244 (5699 USD).

Wszystkie urządzenia wyposażono w ramkę typu 'Thin Frame' (szerokość - mniej więcej jeden cal) oraz ukryty system głośników.

Informacja ta pochodzi z serwisu online: Kino Domowe

zrodlo : www.interia.pl

co o tym myslicie ? ja chce taki telewizorek ! :) a najlepiej to ten najwiekszy - 52 calowy, zacznam odkladac na niego kase :D hih :D

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 15-05-2007, 15:49   

Rafal_Szczecin napisał/a:
52-calowego LT-52144 (5099 USD),

Może Papa Rafi Ci kupi za zdaną mature :P :D

Tylko mu nie mów że to mój pomysł :axe: :lol: :wink:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 15-05-2007, 20:30   

igi napisał/a:
Rafal_Szczecin napisał/a:
52-calowego LT-52144 (5099 USD),

Może Papa Rafi Ci kupi za zdaną mature :P :D

Tylko mu nie mów że to mój pomysł :axe: :lol: :wink:

ja mam lepszy pomysl :D Ty mi kup za zdana mature, a ja przyjade i go osobiscie odbiore ( przy okazji sie spotkamy :D , i napewno sie ucieszysz - bo jak to mowisz, widok mojej usmiechnietej geby - bezcenny ;) ) hehe

Odpowiedz do tematu