Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Buty do garnituru
Autor Wiadomość
krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-09-2018, 09:27   

Cytat:
Chciałbym poprosić Was o radę w wyborze butów do garnituru. Niestety nie mam dużego doświadczenia w tym temacie, a chciałbym kupić możliwie najlepsze buty, żeby były eleganckie i służyły mi przez dłuższy czas. Jakie więc najlepiej kupić? Czy najlepsze będą z prawdziwej skóry i jakiej firmy?

Zobacz sobie oferte ECCO. Mam kilka par różnych rodzajów. Wytrzymują 5-7 lat.
Ostatnio zmieniony przez mkm 23-11-2018, 03:48, w całości zmieniany 1 raz  

scotch_ 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX
Wysłany: 10-09-2018, 09:38   

potwierdzam, buty i sandały Ecco są naprawde wygodne i wytrzymałe. Cena adekwatna do jakości ;)

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 10-09-2018, 09:44   

Kiedyś mierzyłem jakieś butki ecco i wg mnie są przereklamowane. Jedne mnie cisnęły strasznie za to w innych czułem się jak w worku. Po przerzuceniu kilkunastu par kupiłem coś właściwie na siłę, pasują, są wygodne i fajne, skórka miękka itd, ale dość szybko zaczęły się odklejać noski. Jak na buty za 500zł to wg mnie kompletnie do chrzanu.
Wróciłem do adidasów i noszę je cały rok - wygodne, tanie, też robione w chinach czy tam bangladeszu a jakościowo milion x lepsze.

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 01-10-2018, 16:54   

igorek napisał/a:
Z tego co wiem to ecco nie jest raczej polska firmą? Buty szyte przez nich są w Bangladeszu i innych krajach azjatyckich co zupełnie nie zgrywa się z cena jaką trzeba za te buty dać.

Mam niech policzę 8 (słownie osiem) par firmy Ecco. Dopiero jedna para skłania się wyrzucenia ale nie dlatego że się gdzieś rozkleiła, po prostu podeszwa nie ma już bieżnika i siateczka miejscami już puściła. Po ostatnio liczyłem 7 latach intensywnego użytkowania. To są pierwsze buty które się starły, a nie rozkleiły/rozleciały... Teraz sobie kupiłem następcę od razu w 2 kolorach...:
https://pl.ecco.com/pl-PL/Męskie/Zobacz-Wszystkie/product/5638587737/ECCO-TERRACRUISE

Czarne i szare.

igorek napisał/a:

Gino Rossi

Dziękuję postoję. Kiedyś kupiłem, a że to były wyjściowe może miałem je na nogach 10 razy... Po 3 latach (i tych 10 użyciach) przyniosłem je do sklepu to Pani powiedziała że to jakaś Włoska delikatna skórka i tak już znimi bywa.... Nigdy więcej! A miałem jakieś mniej firmowe buty czarne mniej eleganckie bardziej casual (takie za 100zł z CCC chyba firma AM?) i je miałem na nogach kilka razy w tygodniu i przerwały ponad 3 lata....

Tygr 
Forumowicz

Auto: Lancer 2004 LPG
Wysłany: 02-10-2018, 17:40   

amaj, W vistuli są słabe.
Jak chcesz porządne to na wymiar.

Odpowiedz do tematu