|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z zestawem głośno mówiącym |
Autor |
Wiadomość |
oorik
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-10-2018, 22:27 Problem z zestawem głośno mówiącym
|
|
|
Mój zestaw głośno mówiący przestał ze mną rozmawiać ...
Telefon łączy się przez bluetooth z zestawem głośno mówiącym jednak nic nie słychać, tak samo jak włączę zestaw głośno mówiący również nic nie słychać. Dodatkowo jak odtwarzam muzykę z telefonu lub USB, dźwięk odtwarzany jest tylko z jednej strony od pasażera. Wyczytałem że zestaw głośno mówiący jest mono zatem wnioskuje że coś blokuje jeden kanał, teraz pytanie co ??? Nadmienię wyciągałem już nawigację by sprawdzić wszystkie połączenia są ok, wyciągałem moduł bluetooth i podmieniałem na inny sytuacja bez zmian. Gdy włączę głośno mówiący i podgłośnię słychać w głośniku "prace silnika" zakłócenia. Odtwarzanie z radia jest bez zarzutu wszystko działa dobrze.
ktoś coś wie może co się dzieję ?
Outlander 2013r nagłośnienie ROCKFORD FOSGATE oryginalny zestaw navi. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 10-10-2018, 00:19
|
|
|
trzeba najpierw zrobic aktualizacje zestawu jak to nie pomoze to nowy lub z drugiej reki z alldrogo |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
oorik
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 10-10-2018, 10:34
|
|
|
tokyo napisał/a: | trzeba najpierw zrobic aktualizacje zestawu jak to nie pomoze to nowy lub z drugiej reki z alldrogo |
Wysłałem info na PW |
|
|
|
 |
|
|