|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 13-10-2018, 16:48 |
[II 3.0 V6] Problem z otwarciem drzwi |
Autor |
Wiadomość |
tooomek
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 3.0 V6 XLS aut
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2018, 11:24 [II 3.0 V6] Problem z otwarciem drzwi
|
|
|
Przede wszystkim pozdrawiam, problem jak w temacie. Z pilota jak i z klamek, nie ma możliwości otwarcia drzwi przednich pasażera oraz obydwu tylnich, przednie kierowcy działają ok. Po odblokowaniu ręcznym (odciągnięciu rygli klamek), drzwi z pilota jak i podczas ruszania auta blokują się (czyli silniki działają), przełączniki w tylnich drzwiach na open. Dwukrotne kliknięcie pilotem również nie działa. Może ktoś miał podobny problem ? Przejrzałem też opcje w MMCS, ale jakoś nie znalazłem takiej opcji blokowania, chyba, że mi coś umknęło. Z góry dziękuję za każdą pomoc.
ps. właśnie zauważyłem, że mam przekreślony kluczyk na wyświetlaczu, awaria systemu bezkluczykowego, matko chyba serwis jednak |
|
|
|
 |
|
|