Jak wyłączyć automatyczne składanie lusterek |
Autor |
Wiadomość |
sebowy
Forumowicz
Auto: OIII 2.2 4WD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2017, 00:21
|
|
|
tokyo napisał/a: | dodatkowy modul |
kurde... myślę ze wersja którą kupiłem powinna to mieć no wyższej już nie mogłem wziąć...
są to pierdoły , jakieś tam drobiazgi ... ale tworzą opowieść/legendę modelu, ba nawet markii. |
_________________  |
|
|
|
 |
wielas
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsybisi Outlander
Kraj/Country: Portugal
|
Wysłany: 23-10-2018, 20:52
|
|
|
Witam
Mam dopiero od tygodnia Outandera 3 . Czy ktoś z klubowiczów bardziej doświadczonych może napisać, jak się sprawują składane lusterka w zimie. Chodzi mi o to czy nie uszkadzają się podczas otwierania/zamykania od mrozu, lodu śniegu itp.
I drugie pytanko - mam radio z ekranem dotykowym ale bez nawigacji, czy tam jakaś opcja wyłączająca funkcję składania lusterek.
z góry dzięki za info
wielas |
_________________ wielas |
|
|
|
 |
arokub
Forumowicz
Auto: OIII
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Mar 2017 Posty: 157 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 24-10-2018, 07:49
|
|
|
Mam za sobą dopiero jedną zimę, ale na oba pytania odpowiem: nie. Nie uszkadzają się, opcji wyłączania nie ma (rok modelowy 2017, więc możliwe, że w nowszych się coś zmieniło). |
|
|
|
 |
rajan
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.2 DiD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Lip 2015 Posty: 416 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-10-2018, 22:03
|
|
|
wielas napisał/a: | Chodzi mi o to czy nie uszkadzają się podczas otwierania/zamykania od mrozu, lodu śniegu itp. |
Raczej się nie uszkadzają, choć automatycznie otwieranie miałem chyba jedną zimę.
wielas napisał/a: | I drugie pytanko - mam radio z ekranem dotykowym ale bez nawigacji, czy tam jakaś opcja wyłączająca funkcję składania lusterek. |
Wyłączanie masz w radiu z nawigacją (MMCS) - poza tym możesz poprosić o to w ASO (przez komputer). Ja mam ustawione, że lusterka otwierają po odpaleniu pojazdu i składają przy gaszeniu. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 02-11-2018, 00:47
|
|
|
mozna zaprogramowac tak zeby skladaly i rozkladaly sie po drugim nacisnieciu przycisku w pilocie |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|