|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[C51A 1.3] colt dzwoni |
Autor |
Wiadomość |
DaniOOO [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 12:09 [C51A 1.3] colt dzwoni
|
|
|
Witam! Kurcze jak nie urok to sraczka! tym razem cos mi dzwoni w moim colcie - mniej więcej po środku albo po prawej stronie sam już nie wiem, co to moze byc (oprócz wydechu)?? |
Ostatnio zmieniony przez josie 30-05-2007, 23:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 646 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24363 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 17-05-2007, 13:12
|
|
|
moze jakas laska telefon w nim zgubila |
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 17-05-2007, 13:20
|
|
|
Jaki to dzwiek? jakby blacha? schyl sie podniego i obejzyj oslony wydechu. moze ktoras z blach izolujcych tunel sie oderwala od mocowania i sobie dzwoni. pozatym moze plaszcz na katalizatorze jesli taki masz (mi nawska kiwalo kiedys w Uno kamieni miedzy oslone kata a niego samego, grzechotka niesamowita:P a wydlubac je- straszna meczarnia ) |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
rus_one
Mitsumaniak

Auto: Colt(sold) MSR 1,8 94r sold
Pomógł: 8 razy Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 728 Skąd: Kostrzyn
|
Wysłany: 18-05-2007, 21:41
|
|
|
Odkręć jeszcze koła i poruszaj blaszanymi osłonami tarcz. Nie wiem jak to jest z coltem, ale w naprawde wielu autach urywają się mocowania i strasznie dzwonią podczas jazdy. |

Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
 |
DaniOOO [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 10:19
|
|
|
To raczej chyba cos z tłumikiem, nie mam niestety teraz dostępu do kanału więc nie sprawdze, ale faktycznie wydaje sie ze to to - taki wysoki dzwięk jakby sie cos urwalo, przy ruszaniu, ale na szczescie nie zawsze |
|
|
|
 |
norsol [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2007, 21:02
|
|
|
Wydaje mi się że to dzwonią metalowe osłony na wydech - wywal je |
|