Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.8 GDI] Blokowanie zacisków / zgrzane koła
Autor Wiadomość
Kordesky 
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDi SS4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-05-2017, 08:23   [1.8 GDI] Blokowanie zacisków / zgrzane koła

Witam.
Od jakiegos czasu borykam sie z hamulcami. Spędza mi to sen z powiek. Ale do rzeczy: losowo blokuja sie koła. Wymieniłem przewody elastyczne, prowadniczki chodzą gładko, tłoczki też. Klocki przesuwają się prawidłowo. Wczoraj walczylem z lewym tyłem, odblokowalem, wyczyscilem i na powrocie z polowania zblokowalo sie prawe przednie... Spalanie odrazu wzrasta do 10,5l z 8,5. :( . Komfort jazdy żaden. Luzowałem też przewody na pompie i rozdzielaczu ale nie ma nadciśnienia żadnego. Koledzy machanicy nie znaja patentu. Może ktoś z was miał ten problem? Jeśli się z tym nie uporam pożegnam się z miśkiem, a szkoda bo silnik pracuje idealnie. :( :( :(

zidi1 
Forumowicz

Auto: pajero pinin 1,8 GDI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-12-2018, 07:17   

Również z tym walczę, niestety bez powodzenia. Została wymiana pompy hca.

Odpowiedz do tematu