|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E3x 88-92] bujanie , brak płynnosci jazdy ocb? |
Autor |
Wiadomość |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2007, 18:28 [E3x 88-92] bujanie , brak płynnosci jazdy ocb?
|
|
|
... od jakiegos czasu zauwazylem ze samochd sie buja, "podskakuje" wydaje mi sie ze na chyba kazdym biegu do 3 tys obrotow, troche mniej obrotow, ciezko powiedziec dokladnie juz kolo 4 tys. niebuja w kazdym razie przy nizzych obrotach buja go , nic niestuka zadne przeguby, dodam ze to 4x4 z gazem:/
uciazliwe jest to niema plynnosci przy ruszaniu ,wtedy zwlaszcza mocno buja, takie obijanie sie o fotel, niemam pojecia gdzie przyczyny szukac nawet.. moze ktos sie spodkał juz tym.... |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2007, 21:40
|
|
|
buja ? mozesz uzyc jakiegos innego slowa albo postarac sie to jakos inaczej wytlumaczyc ? z tego opisu wogole nie wiem o co Ci chodzi bujanie to kojarzy mi sie z jazda po jakichs nierownosciach a Tobie chyba raczej chodzi o prace silnika a nie o prace zawieszenia |
|
|
|
 |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 18:42
|
|
|
... no własnie niewiem jak to wytlumaczyc takie jakby szarpanie bez zadnych stukow ,przy wolniejszej jezdzie... |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 19:24
|
|
|
Jezeli szapie .... tzn silnik nie rowno pracuje ? dodajesz gazu i raz ciagnie prawidlowo a raz szarpie ? |
|
|
|
 |
kamils [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 20:08
|
|
|
.. no cos w tym stylu , w kazdym razie na obrotomierzu sa rowne obroty... powyzej 3 tys juz dobrze
[ Dodano: 17-05-2007, 20:10 ]
.. a po silniku nieslychac zeby nierówno chyba pracował ,wydaje sie ze normalnie |
|
|
|
 |
|
|