|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zagłówki |
Autor |
Wiadomość |
sebus79
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2018, 13:22 Zagłówki
|
|
|
Witajcie.
Czy ktoś wie gdzie mogę kupić zagłówki do foteli w III rzędzie (tych tylnych w bagażniku)?
Patrzyłem na Allegro i innych i nie udało mi się znaleźć...
Pozdrawiam.
Seb. |
|
|
|
 |
BTV
Forumowicz
Auto: Space Star 1.6, Grandis 2.4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2010 Posty: 144 Skąd: Puławy
|
Wysłany: 24-05-2018, 01:21
|
|
|
Też szukam od 4 lat i dałem sobie raczej spokój, nikt nigdy nie rozkompletuje fotela z zagłówkiem.
3 opcje są:
Na bogato kupujesz cały fotel - widzę że teraz po 199 zł są za sztukę na Allegro, więc nawet powiedziałbym żaden hardkor, cena do zaakceptowania, nie takie pieniądze się wydaje na akcesoria do samochodu, aby tylko kolor pasował. A jak jeszcze wystawisz potem fotel bez zagłówka od 1 zł, to są szanse że odzyskasz 20-30 zł .
Na niebogato jeździsz po auto złomach i szukasz zagłówków poszukiwanego mniej więcej koloru z takim rozstawem, duża szansa jest że znajdziesz, zwłaszcza jak poszukasz w autach japońskich. Jak znajdziesz kupisz pewnie po 20 zł za sztukę max.
Opcja numer 3 - sklep metalowy, 2 rurki plus jakiś płaskownik, jakoś to razem skręcić, a potem dać tapicerowi - jak trafisz na utalentowanego, to Ci z gąbki wyrzeźbi zagłówki w kształcie Myszki Miki albo logo Mitsu. A i dojście do materiałów będzie miał przeróżnych, więc bez problemu znajdzie w takim kolorze jaki chcesz. No i też nie powinno to kosztować fortunę .
[ Dodano: 24-05-2018, 01:24 ]
Wal na bogato - raz na zawsze .
http://allegro.pl/fotel-l...7204141083.html |
|
|
|
 |
alfreddlns
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-01-2019, 23:27
|
|
|
Hej. Troche dorzucę do wątku Jeżeli chodzi o zagłówki pasują od Opla Vectry B, rozstaw bolców pasuje idealnie, są w miarę małe więc pasują do 3 rzędu siedzeń ... ja za moje na szrocie dałem 10 zł za sztukę, szkoda tylko że nie było jasnych, bo mam szarą tapicerkę, ale i tak wygląda to nienajgorzej 😉
Pozdrawiam
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 06-01-2019, 12:52
|
|
|
Ja kupiłem oryginały. Gościu miał mi sprzedać cały 3 rząd, bo mam ciemne szare zamiast jasnych. Niestety coś tam miał za drogo z przesyłką i zrezygnowałem. Zapytałem, za ile sprzeda same zagłówki, sprzedał za 200PLN. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
danielec
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2004
|
Wysłany: 06-01-2019, 20:49
|
|
|
Cześć Seba. Ja mam ten sam problem. Gdybyś znalazl jakies rozwiązanie to prosze daj znać. |
|
|
|
 |
BTV
Forumowicz
Auto: Space Star 1.6, Grandis 2.4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2010 Posty: 144 Skąd: Puławy
|
Wysłany: 07-01-2019, 21:42
|
|
|
alfreddlns napisał/a: | Hej. Troche dorzucę do wątku Jeżeli chodzi o zagłówki pasują od Opla Vectry B, rozstaw bolców pasuje idealnie, są w miarę małe więc pasują do 3 rzędu siedzeń ... ja za moje na szrocie dałem 10 zł za sztukę, szkoda tylko że nie było jasnych, bo mam szarą tapicerkę, ale i tak wygląda to nienajgorzej 😉
Pozdrawiam
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
alfreddlns
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 09-01-2019, 20:48
|
|
|
W środkowym jest większy rozstaw, ja mam z przednich foteli, zresztą z tyłu są takie same jak z przodu, osobiście nie przeszkadza mi ich wielkość bo jak siedzą tam dzieciaczki i tak zasłaniają je głowami Poza tym są mniejsze prawie o połowę od Grandisowskich 1 czy 2 rzędu.
Jutro wrzucę fotki jak u mnie to wygląda.
[ Dodano: 10-01-2019, 09:52 ]
https://zapodaj.net/d5e32bf6c19eb.jpg.html |
_________________ ...😉... |
|
|
|
 |
|
|