Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Woda na podłodze pasażera z przodu i z tyłu.
Autor Wiadomość
Enrico1212 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Pinin
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-01-2019, 18:33   Woda na podłodze pasażera z przodu i z tyłu.

Cześć to mój pierwszy post na forum więc chciałem się przywitać.

Tak jak w temacie woda stoi po stronie pasażera przód i tył. Pod wykładziną 2 cm wody. Może miał ktoś podobny problem? Wykladzina mokra tylko na podłodze pod schowkiem sucha. Auto na jesień miało remont blacharski robione nadkola, kielichy czyli standard w tym aucie przy okazji zabezpieczona podłoga.oze wiecie gdzie są otwory odprowadzające wodę z podłogi to po pierwsze bo muszę się jej pozbyć. A po drugie może jakiś otwór został zatkany przy renowacji w podłodze i woda leci do środka zamiast na zewnątrz?

Dziękuję za pomoc

tony.zielony 
Nowy Forumowicz

Auto: Pinin
Wysłany: 15-01-2019, 16:35   

Też tak miałem po konserwacji ale inne go auta. Jedź do konserwatorów niech radzą bo to ich sprawka. Chyba że żonie się coś rozlało i się nie chcę przyznać :mrgreen:
Mój konserwator powiedział że nic nie zrobił ale jak odbierałem auto to już problemu z wodą nie było... a jednak było coś na rzeczy.

Enrico1212 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero Pinin
Wysłany: 15-01-2019, 18:40   

Przy takiej ilości wody to musiał by jej się rozlać baniak 6 litrowy haha :D

zidi1 
Forumowicz

Auto: pajero pinin 1,8 GDI
Wysłany: 16-01-2019, 11:07   

Teź to miałem, rdzai dziury po prawej stronie na połączeniu blach nadkola pod błotnikiem. Z tyłu to samo. Oczyściłem zaklajstrowałem źywicą i wody nie mam

Odpowiedz do tematu