|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Butla pod autem |
Autor |
Wiadomość |
kmakar
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.4GDI 1999r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-01-2019, 12:21 Butla pod autem
|
|
|
Witam. Mam jedno proste pytanie na które niestety nie znam odpowiedzi Szukałem ale nie znalazłem.
Czy w Pajero II 3,5L Manualna skrzynia jest możliwość wsadzenia butli LPG pod auto w prosty sposób tj. bez ingerencji w bak paliwa? Przymierzam się do kupna ale jest to jeden z wymogów.
Niestety znalezienie zdjęcia podwozia w necie graniczy z cudem :/ |
|
|
|
 |
AndrzejM22
Forumowicz

Auto: Pajero II 2,5 TD Krótkie
Pomógł: 16 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 124 Skąd: Ełk -u okolice. :)
|
Wysłany: 16-01-2019, 13:19
|
|
|
Witam,
niestety nie da się , wszystko jest mocno zabudowane. |
_________________ Pajero 2,5 TD 33" Baja Claw TTC mosty 5.285 +jakiś lift + jakaś winda.
Pajero 3.5 V6 cywilne |
|
|
|
 |
PIOTR_FOTO
Forumowicz

Auto: Galant 2.5V6 i PajeroII 3.5 V6
|
Wysłany: 21-11-2019, 09:04
|
|
|
Wiem, że post już stary ale dodam coś. Jest możliwość umieszczenia butli z gazem pod samochodem. Pewna firma w Polsce produkuje tzw. ramy ze zbiornikiem kombo. Rama ta jest montowana zamiast oryginalnego zbiornika paliwa i zawiera zbiornik na benzynę 23L i stelaż na butlę LPG 60 lustrów. Wszystko jak zapewnia producent bez przeróbek. Wygląda solidnie. Sam planuję do swojego Pajero zakup czegoś takiego.
[ Dodano: 21-11-2019, 10:57 ]
Przepraszam nie doczytałem, że ma być bez ingerencji w układ paliwowy. W przypadku, ktróry opisałem oryginalny zbiornik należy zdemontować. |
|
|
|
 |
Ferrotyp
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 2 3.0
|
Wysłany: 02-04-2020, 21:38
|
|