|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Półeczka zamiast dodatkowych zagarow |
Autor |
Wiadomość |
seb100
Forumowicz
Auto: Pajero III 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-02-2019, 18:53 Półeczka zamiast dodatkowych zagarow
|
|
|
Czy ktoś robił albo może jest jakaś gotowa wersja żeby zamiast środkowych zegarów (temp, przechyłu,..bo potrzebne mi są jak zającowi dzwonek) zrobić dodatkową półkę albo schowek? |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 17-02-2019, 20:25
|
|
|
Tak też skasowałem te okrągłe zegary wklejając mocowania do nawigacji i telefonu tak z grubsza wygląda tak https://youtu.be/6Eq-eE61588?t=78
Dodatkowo zrobiłem zabudowaną "półkę" gdzie znajdują się przełączniki oświetlenia zewnętrznego, wysuwana kieszonka z otworami na dwie kawy. Znalazły tez miejsce , po przedłużeniu, pokrętła od nawiewów klimy itp. Znalazł też miejsce wyświetlacz komputera pokładowego ->> temperatura otoczenia,temperatura oleju w skrzyni automatycznej, ładowanie aku i ostrzeżenia o włączeniu świateł, śliskiej nawierzchni. Jest też zamontowana na wysięgniku lampka dla pilota. Dodatkowe gniazdo zapalniczki, mały schowek na np latarkę. Na wierzchu tej "zabudowy" zawsze coś leży a to jakieś drobne a to zapalniczka itp itp. Całość jest z plastiku który jest/był użyty na drzwiach innego Miśka. Opalarka pozwoliła na odpowiednie podgrzanie i formowanie. Na wierzchu "uszyłem" dla ozdoby z jakiegoś plastiku coś na zasadzie ogranicznika ->> położone różności nie ślizgają się. Nie wiem jak wkleić zdjęcie, które dopiero muszę zrobić Podaj na PW adres e-mail to Ci wyślę |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
|
|