|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fajny dzionek dziś ... |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:24 Fajny dzionek dziś ...
|
|
|
Wybrałem się dziś pooglądać trochę jesieni bo to chyba już jeden z ostatnich takich weekendów. Pojechałem sobie w pobliskie skały czyli na Jurę Krakowsko-Częstochowską. Przed południem - luzik, spokój na drodze, większość chyba już wyjechała wcześniej na długi weekend a miejscowi pewnie szykowali się do obiadu. Tak więc spokojnie, bezstresowo leciałem sobie swoje 90 km/h bez zbędnych hamowań. Jak to zwykle w Siewierzu krótki postój na skrzyżowaniu z krajową 1 ale dwie zmiany świateł wystarczyły aby przeskoczyć "katowicką". W Zawierciu jakiś ambitny policmajster wziął się za kierowanie ruchem, pomimo działających świateł, efekt - wiadomo, korek
Potem już tylko plenery, plenery plenery ....
A wracając takie oto miłe zakończenie dnia:
 |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:29
|
|
|
czerwony krzyżyk??? dorwali Cie Ci z PCK??? |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:38
|
|
|
nie no to musi byc pewno jakas akcja humanitarna, na co zbierali ??
a chociaz dolozyles sie ?? to ten policjant co tam kierowal ruchem pewno specjalnie to robil zeby ci z czerwonego krzyzyka sie nachapali ka$$y .
mniejmy nadzieje ze sie nie dales . |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 30-10-2005, 20:43
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | nie no to musi byc pewno jakas akcja humanitarna, na co zbierali ??
a chociaz dolozyles sie ?? |
Skręcałem w lewo. Stałem więc na środkowym pasie |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|