|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co sądzicie o zakupie tego ASX-a |
Autor |
Wiadomość |
demasoni
Nowy Forumowicz
Auto: GC8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-03-2019, 21:41 Co sądzicie o zakupie tego ASX-a
|
|
|
Witam, czy możecie zerknąć na to ogłoszenie, jestem zainteresowany tym autem i z tego co zdąrzyłem sprawdzić to że przebieg jest faktyczny, uszkodzenia wyglądają na niegroźne, do odebrania za 24500, proszę o jakieś sugestie.
[ Dodano: 17-03-2019, 21:41 ]
https://www.otomoto.pl/of...h-ID6BFVP8.html |
|
|
|
 |
Laknat
Forumowicz
Auto: ASM MY17
Pomógł: 13 razy Dołączył: 27 Lis 2018 Posty: 429 Skąd: Polska
|
Wysłany: 18-03-2019, 08:37 Re: Co sądzicie o zakupie tego ASX-a
|
|
|
demasoni napisał/a: | Witam, czy możecie zerknąć na to ogłoszenie, jestem zainteresowany tym autem i z tego co zdąrzyłem sprawdzić to że przebieg jest faktyczny, uszkodzenia wyglądają na niegroźne, do odebrania za 24500, proszę o jakieś sugestie.
[ Dodano: 17-03-2019, 21:41 ]
https://www.otomoto.pl/of...h-ID6BFVP8.html |
Zdjęcia mało wyraźne, ale wydaje mi się, że jak na 66 000 przebiegu to ma nieźle styraną skórę na kierownicy. |
|
|
|
 |
baart77
Nowy Forumowicz
Auto: Vitara
|
Wysłany: 18-03-2019, 21:13
|
|
|
ja bym nie brał, za dużo uszkodzeń sporo szans na potencjalną wpadkę, ryzyko wygenerowania dodatkowych kosztów, sprawdziłeś numery na szybach? do tego sam fakt, że jest to auto handlarza.. oby nie kupione na jakimś "platzu" prowadzonego przez turasów, chyba, że masz duże doświadczenie lub dobrego znajomego mechanika.. wybacz stary ale ja bym nie ryzykował, a kierownica jak i całe wnętrze (to co widoczne na zdjęciach) jest mocno zniszczone, jakby ktoś słabo dbał, sprzedawałem Lanzera z podobnym przebiegiem miał w środku o niebo mniej śladów eksploatacji.. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 18-03-2019, 22:06 Re: Co sądzicie o zakupie tego ASX-a
|
|
|
Auto przestawione, a Wy się kierownicą przejmujecie
demasoni napisał/a: | uszkodzenia wyglądają na niegroźne |
zupełnie niegroźne - auto dostało petardę w tył, że aż mu się koła zjechały, a Ty piszesz "niegroźne" Strzał w tył przy założonym haku... zastanawia mnie jaki budżet przewidujesz na naprawę...
demasoni napisał/a: | do odebrania za 24500 |
Chyba w snach sprzedającego z drugim na części |
|
|
|
 |
stanisz
Nowy Forumowicz
Auto: ASX MY 2015 1,6 benzyna
|
Wysłany: 19-03-2019, 09:14
|
|
|
Jeśli dobrze widzę na zdjęciu z uszkodzeniami to kurtyna również jest wystrzelona. Ja nie zaryzykowałbym. |
|
|
|
 |
demasoni
Nowy Forumowicz
Auto: GC8
|
Wysłany: 23-03-2019, 16:31
|
|
|
Byłem, jeździłem, macałem.
Uszkodzenia w komorze silnika niewielkie jeśli chodzi o temat blacharki, jedynie wykrzywiona blacha na której się trzyma zbiornik ze spryskiwaczy szyb, chłodnice wykrzywione jakieś 1,5 cm do środka, chłodnica wody delikatnie z niej kapało, zbiornik spryskiwaczy do wymiany, zderzak przód do wymiany, auto w środku faktycznie wygląda bardziej wyeksploatowane niż ten przebieg choć on jest wiarygodny bo sprawdzałem w Cepiku czeskim, najbardziej chyba fotel wytarty z boku, reszta do przyjęcia.Auto jechało normalnie poza delikatnym stukaniem w prawym tylnim kole, silnik pracował jak w nowym aucie i tak wyglądał po otwarciu maski, oceniam to auto jako amator, wiele rzeczy mogłem nie dopatrzeć, ale według mnie tragedii z nim nie ma, cena do odebrania 24tyś, odpuściłem temat, pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|