Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Co z tym tylem...
Autor Wiadomość
EnTaroDragon 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 di-d
Kraj/Country: UK
Wysłany: 25-03-2019, 14:26   Co z tym tylem...

Siemka, kupilem ostatnio sportback'a i tak sie zastanawiam co da się pokombinowac by troszke zmienic jego wyglad, bo jak przod mi sie bardzo podoba to tyl mi jakies daewoo przypomina ;) kombinowaliscie cos u siebie?

michok 
Forumowicz

Auto: 1.8 Sedan + pakiet
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-03-2019, 16:40   

Musisz się z tym pogodzić. Ewentualnie szukaj tylnego zderzaka od Ralliarta i wstaw końcowy wydech. Swoją drogą skoro Ci się nie podoba, to czemu go kupiłeś? Sedan ma ładniejszy tył.

EnTaroDragon 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 di-d
Kraj/Country: UK
Wysłany: 30-03-2019, 10:07   

Te swiatla mnie troche morduja. Juz sie przyzwyczajam, ale to raczej dzieki temu, ze autko jest fajne ogolnie. Dlaczego kupilem. Glownie dlatego, ze potrzebowalem auta na juz(sprzedalem swoje poprzednie), a na rynku nie moglem znalesc nic ciekawego. Pojawilo sie to, z malym przebiegiem(84tys mil), w naprawde fajnym stanie. Do zrobienia nie bylo nic przocz wymiany paska rozrzadu, bo nadal byl oryginalny i wymiana oleju ;)

ScrappyKOko 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer SB
Wysłany: 02-04-2019, 09:04   

Opcji nie ma za wiele, ale parę jest. Możesz zmienić zderzak i wydech na Ralliartowy; przyciemnić sobie lampy folią; założyć akcesoryjny dyfuzor OEM lub szukać jakiś aftermarketowy; założyć boczne listwy (dokładki) na tylny zderzak; całkowicie zmienić lampy na aftermarket; rzeźbić co Ci się jeszcze nie podoba itp. itd.
Masz tutaj parę zdjęć:
Sportback Ralliart tył
Dyfuzor MZ314362
Dokładka boczna tylnego zderzaka SB
Aftermarket Tailights

Mazin89 
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Wysłany: 02-04-2019, 11:47   

ScrappyKOko napisał/a:
wydech na Ralliartowy;

Moim zdaniem nie warto. Ani brzmienia ani wyglądu. Do tego będzie rdzewiał a w SB rdzewiejący tłumik bardzo razi po oczach. Lepiej cos z kwasówki.

Venom86 
Forumowicz

Auto: Lancer Evo X
Wysłany: 02-04-2019, 12:00   

Mazin89 napisał/a:
ScrappyKOko napisał/a:
wydech na Ralliartowy;

Moim zdaniem nie warto. Ani brzmienia ani wyglądu. Do tego będzie rdzewiał a w SB rdzewiejący tłumik bardzo razi po oczach. Lepiej cos z kwasówki.

Popieram, zwlaszcz ze zderzak od RA w SB rozni tylko grubsza plastikowa dokladka i wycieciem na 2 rury( ja u siebie wyciloem 2gi otwor i wsadzilem podwojny tlumik z nerdzewki/kwasowki)

EnTaroDragon napisał/a:
Te swiatla mnie troche morduja.
a co ci sie w tylnych swiatlach nie podoba? Ja na rynky widzialem tylko brewki do nich ale z nimi to dopiero jest dramat :P
Ostatnio zmieniony przez Venom86 02-04-2019, 12:02, w całości zmieniany 1 raz  

ScrappyKOko 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 02-04-2019, 12:01   

Moim też nie warto na tłumik z Ralliarta. Chodziło mi jedynie o to, że zmieniając zderzak będzie musiał chyba zmienić od razu tłumik końcowy, bo otwory nie pasują na ten od plebsowej wersji

Venom86 
Forumowicz

Auto: Lancer Evo X
Wysłany: 02-04-2019, 12:23   

ta plastikowa dokladka w zdezaku jest mieka i mozesz ja przyciac jak chcesz. U mnie wyglada to tak

ScrappyKOko 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 03-04-2019, 15:43   

Jeszcze inny patent ;)

Odpowiedz do tematu