|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Remont silnika |
Autor |
Wiadomość |
Tomasz5566
Nowy Forumowicz Tomasz
Auto: OUTLANDER II 3.0 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-05-2019, 18:07 Remont silnika
|
|
|
Witam
Wyskoczył mi błąd wypadanie zapłonu na pierwszym cylindrze , po wizycie u mechanika diagnoza słaba kompresja na pierwszym cylindrze ,ale tylko na zimnym silniku gdy się rozgrzeje kompresja wraca do normy po próbie olejowej stwierdzono że puszcza na cylindrach Mechanik stwierdził że silnik do remontu . Czy znacie jakiegoś dobrego,pewnego mechanika z okolic Wrocławia który by mi to ogarnął |
|
|
|
 |
raptor
Forumowicz
Auto: Outlander II 2008 2.2 DiD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sty 2016 Posty: 82 Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 25-05-2019, 20:57
|
|
|
Przytargaj na Górny Śląsk to odeślę Cię do najlepszego mechanika tutaj, ale tanio nie będzie, coś za coś |
|
|
|
 |
Moody
Forumowicz
Auto: Peugeot 4007 2.2 HDI 156KM
Pomógł: 12 razy Dołączył: 24 Kwi 2015 Posty: 404 Skąd: Wielkopolska, PNT
|
Wysłany: 26-05-2019, 12:54
|
|
|
Możesz mieć tylko zapieczone/zaklejone pierścienie. Więc nim się zdecydujesz na jakieś radykalne kroki to spróbuj najpierw jakiś środków od Liqui Moly (np. 2662), Archoil czy innych. Nic do stracenia a może akurat. |
|
|
|
 |
Tomasz5566
Nowy Forumowicz Tomasz
Auto: OUTLANDER II 3.0 V6
|
Wysłany: 26-05-2019, 19:14
|
|
|
Spróbuję, dobrze by było gdyby to było to. Mój mechanik, też rzucił propozycje, żeby go najpierw zalać naftą. |
|
|
|
 |
|
|