|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Miganie kontrolki centralnego mechanizmu różnicowego |
Autor |
Wiadomość |
ruks
Forumowicz

Auto: CCCO, V98
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Lut 2015 Posty: 255 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 12-06-2019, 22:18
|
|
|
Gruby_50 napisał/a: |
Może mi ktoś odpisze jeszcze na jedno pytanie - jak skasować i wgrać pliki mp3 na dysk HDD?
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich |
To chyba zależy od generacji MMCS. U mnie w E-03 nie da się nagrać MP3 na HDD, jedynie odtwarza z płyty CD. |
_________________ Zapraszam na wyprawy z Tramp wyprawy
 |
|
|
|
 |
Wasyl1969
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Parjero 4 3,2 2008r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2019, 20:22
|
|
|
zbyszekm2 napisał/a: | Wasyl1969 napisał/a: | Panie Zbyszku... Pomocy! W kilku słowach! Ja cały czas mam ten sam problem z migającą kontrolką...
[ Dodano: 06-06-2019, 18:40 ]
Zakupiłem nowe elektrozawory, wymieniłem i po kłopocie. Pan Zbyszek dobrze nakierował. Dzięki.
[ Dodano: 06-06-2019, 18:51 ]
Gruby_50 napisał/a: | Mam to samo - , ponieważ auto kupiłem niedawno proszę o odpowiedź - czy tylko serwis mnie ratuje:
Może ktoś podeśle jak wyglądają te elektrozawory i w którym są miejscu
Silnik 3,2 rok produkcji grudzień 2007
Może mi ktoś odpisze jeszcze na jedno pytanie - jak skasować i wgrać pliki mp3 na dysk HDD?
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich |
Elektrozawory masz przy odbudowie filtra powietrza. To takie czarne dwa zaworki do których doprowadzone są dwie wtyczki elektryczne i czarne wężyki. Całość zamocowana na jednej blaszce i przykręcona jest dwiema śrubami do prawego boku komory silnikowej.
Co do plików MP3 to mam wrażenie że nie ma możliwości zapisu w tym formacie na dysku twardym stacji. Ale tu nie mam pewności |
Pogubiłem sie w tym poście, już nie wiem kto i co? |
Poprostu do postu z maja (kiedy jeszcze potrzebowałem pomocy) dopisałem w czerwcu informację że po zakupie nowych elektrozaworów rozwiązałem problem (dzięki pana podpowiedzi). Niżej wypowiadam się co do zapisów plików 😁 |
_________________ Troszkę zwariowany (już po pobycie na oddziale newcicowym w Otwocku) posiadacz Pajero IV |
|
|
|
 |
|
|